Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΙΕΣ ...

Tου “Αλιέως”
΄΄Φωτιές΄΄ έβαλε χθες ο αδελφούλης, υπενθυμίζοντας την γνωστή- αλλά ξεχασμένη για τους πολλούς- υπόθεση της πυρκαγιάς με τα  5-6 κοτεράκια, όπως έγραψε ο lobbystas.
  
    Αφορμής δοθείσης λοιπόν και επειδή μία περίοδο ήταν πολύ του...συρμού οι ΄΄ύποπτες΄΄ πυρκαγιές εισηγμένων και μη και διότι ο (όχι και τόσο) αιφνίδιος ΄΄θάνατος΄΄ των Sprider Stores αφορά κατ΄αρχήν 800-900 εργαζόμενους (αλλά και ΄΄φέσια΄΄ κοντά στα 100 μύρια σε τράπεζες κ.λ.π, κ.λ.π .) ας θυμηθούμε τα όσα αναφέρονται για τους αδελφούς Χατζηιωάννου. 

Τον Φεβρουάριο του 2012 ξεσπά πυρκαγιά στις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στην Ανθούσα, καταστρέφοντας εμπορεύματα, αλλά ακόμη και τα «βιβλία» της. Η διοίκηση κάνει λόγο τότε για ξεκάθαρη εμπρηστική ενέργεια, αφήνοντας αβάσιμες, για πολλούς, αιχμές κατά του «ανταγωνισμού».


Η εταιρεία έχει βεβαρημένο παρελθόν «πυρκαγιών», καθώς το 2004 κάηκε η τότε κεντρική της αποθήκη, ενώ από πυρκαγιά καταστράφηκαν επίσης τρία καταστήματά της στη Δάφνη και στη Λυκόβρυση, αλλά και το κατάστημα της Ερμού (μετά την Καπνικαρέα) τον Δεκέμβριο του 2008, κατά τα εκτεταμένα επεισόδια εκείνης της περιόδου.

  σ.σ. αυτά θυμίζονται μεταξύ άλλων από το euro2day- και την Πέννυ Κούτρα- .

Έτσι για την ιστορία σε μία συγκυρία, που ξεκαθαρίζει το σκηνικό της ΄΄επόμενης ημέρας΄΄ και για τους επιχειρηματίες, παράγοντες και συμφέροντα που θα έχουν μικρότερο ή μεγαλύτερο λόγο & ρόλο στις εξελίξεις.




1 σχόλιο:

yellowbird είπε...

Ας τους κάνουν ότι θέλουν τους αδελφούς Χατζήκι αλλά το να κλείνουν ένα τέτοιο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι άτοπο . Χάνονται εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύσεων για λίγο λαδάκι . Έπρεπε οι τράπεζες να κρατήσουν ζωντανό το δίκτυο μέχρι να βρεθούν ικανότεροι διαχειριστές .