Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ LOBBYSTAS.GR !!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!





Πατήστε επάνω στην εικόνα δεξί κλικ και άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρρένων Χαλανδρίου το 1973. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1978. Το 1983 ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου J.W. Goethe της Φραγκφούρτης Δυτ. Γερμανίας

Το 1989 εξελέγη Λέκτωρ του Τμήματος Νομικής, του Τομέα Ποινικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1997 εξελέγη Επίκουρος Καθηγητής και από το 2001 είναι Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής.

http://poiniko.law.uoa.gr/html/anagnostopoulos.html


Από το 1981 είναι Δικηγόρος Αθηνών και από το 1989 Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Έχει ασκήσει ποινική δικηγορία σε γνωστές υποθέσεις μεταξύ των οποίων η δίκη της «εταιρείας δολοφόνων» (1987), η δίκη της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτά) (1991-1994), η δίκη των μελών της «17 Νοέμβρη» (2003-2006), η δίκη της ΔΕΚΑ ΑΕ (2004 κ.ε.), η υπόθεση των ομολόγων (2007 κ.ε.), η υπόθεση Σήμενς (2008) κ.α.

Έχει λάβει μέρος σε οργανισμούς, επιτροπές και επιστημονικές ενώσεις και συγκεκριμένα είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποινικού Δικαίου της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CCBE), Γενικός Γραμματέας της ΄Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος (πρώην) του δ.σ. της European Criminal Bar Association, γραμματέας (πρώην) της International Bar Association – Criminal Law/Business Crime Committee, μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ποινικού Δικαίου, μέλος της Association Internationale de Droit Pénal, μέλος του Δικτύου Fraudnet του Inernational Chamber of Commerce, μέλος της International Society for the Reform of Criminal Law, μέλος της International Criminal Law Association, μέλος της Proceeds of Crimes Lawyers Association, αντεπιστέλλον μέλος της National Association of Criminal Defense Lawyers (ΗΠΑ) και αντεπιστέλλον μέλος της American Bar Association – Section Criminal Justice (ΗΠΑ).
Έχει λάβει το βραβείον Κωνσταντίνου Τσιριμώκου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων (1987).
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Lobbystas.gr είπε...

Λάβαμε το βιογραφικό του δικηγόρου ως σχόλιο. Για ποιο λόγο άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως διαφημιζει τα προσοντα του ως ειδικευμενος σε λαμογιοδικες?

Ανώνυμος είπε...

Νίκο γράψτους στα @@@@@@@@ σου και συνέχισε με δύναμη.
Εμένα κάτι αδελφές και ... παλικάρια μου έχουν κάνει αγωγές για 1,7 μύρια. Στο τέλος όμως, θα είναι το τέλος τους. Όσο και αν προσπαθούν να κρύψουν τις λαμογιές τους.
Προχώρα γερά.

Ανώνυμος είπε...



Νίκο δεν σου κάνει εντύπωση, που ο Καραμούζης προχωρά τώρα σε εξωδικο- και όχι όσο ήταν άστεγος- Τώρα, που είναι στο Σαλλέικο ή μήπως του τηn είπε ο Μιχάλης για τα ΄΄δαγκώματα΄΄ επί θητείας του στην Eurobank. Σε κάθε περίπτωση η κίνηση του Καραμούζη δείχνει α-δυναμία και όχι δύναμη. Μην ξεχνάς, πως από τη νέα Eurobank τον καθάρισε ο ίδιος ο Στουρνάρας, το ξέρεις αυτό.
Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση πως ο Καραμούζης δεν αναφέρεται στο θέμα σου για την Μαρ. Λάτση?
Πως το εξηγείς αυτό.
Κατά τα άλλα στα @ρχ@δ@@ σου!
Τελειώνουν.

Ανώνυμος είπε...

η φαρα των ανωτερω εχει εμπλοκη αμεση/εμμεση σε ολο τα αγριο σκανδαλο του 1999 με χειραγωγηση/καταδολιευση μετοχων , δημοσιευματα κλπ που οδηγησε σε εξαθλιωση τον ελληνικο λαο ...Νικο ξεσκιστους ολους