Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

HERR BARTZOPOULOS, GUTEN MORGEN ...


Η Ελλάδα κυβερνάται από εκλεκτό team … ψυχιάτρων, με βιτρίνα την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Το team γνωρίζει πάντα τις κόκκινες γραμμές της κοινωνίας και βέβαια την επόμενη κίνηση στην σκακιέρα. Ρεπορτάζ πάντα με την σφραγίδα του Lobbystas.gr.
     
Ο Δημήτρης αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο στο ΑΠΘ, πήρε ειδικότητα στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτηκε σε ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και εργάσθηκε σε πανεπιστημιακές κλινικές της Βόννης και της Κολωνίας. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βόννης και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Νομικής Ψυχιατρικής. Διατέλεσε πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Βόννης και πρόεδρος της ΝΟΔΕ- ΝΔ Δυτικής Γερμανίας. Η σύζυγος του είναι γερμανίδα. Είναι επικεφαλής της γενικής γραμματείας που έχει σαν σκοπό το συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Δίνει λόγο αποκλειστικά στον πρωθυπουργό και παρεμβαίνει εξ ονόματός του στις λειτουργίες των υπουργείων αναλαμβάνοντας ακόμη και ρόλο μεσολαβητή ή διαιτητή σε διενέξεις και διαφωνίες. Συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης. Αυτά λοιπόν είναι τα γνωστά, αυτά που προέρχονται από το βιογραφικό του και όσα έχουν δημοσιευτεί.


Επίσημα στο παιχνίδι «μπήκε» με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου όταν ανέλαβε υφυπουργός Υγείας. Και τώρα στο ζουμί του ρεπορτάζ. 

Εκλεκτό team ψυχιάτρων με την άτυπη συνδρομή «πανεπιστημιακών υποδομών» παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Το team αποτελείται από γερμανούς αμερικανούς και λοιπούς εκλεκτούς επιστήμονες. Οι περίφημες κόκκινες γραμμές είναι το project, που με τη σειρά τους οι Έλληνες πολιτικοί περνούν στα αυτιά της κοινωνίας. 

Αυτοί καθορίζουν το παιχνίδι για να μην σκάσει η βόμβα της κοινωνίας. Ανάλογα με την εξέλιξη των καταστάσεων στην Ελλάδα διαμορφώνουν τις «οδηγίες» για το τι παραμύθι θα «παπαγαλίσουν» οι πολιτικοί και τα media. 

Αυτή είναι η εισαγωγή της αποκάλυψης του Lobbystas.gr σήμερα, περιμένοντας στα «χαρακώματα» για τις πρώτες αντιδράσεις. Βήμα βήμα θα παρουσιαστούν ντοκουμέντα για το πώς η Ελλάδα κυβερνάται από team ψυχιάτρων με βιτρίνα τους έλληνες πολιτικούς...
  
Υ.Γ. Για εσάς που θα κλέψετε το ρεπορτάζ, τουλάχιστον μην γελοιοποιήστε αποκαλώντας το και αποκλειστικό.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ 595 ΚΑΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 1500…

Ο Στουρνάρας στις 16-9-2013 (ΑΔΑ:ΒΛ9ΦΗ-8ΦΞ) υπέγραψε απόφαση που αφορά την κατάργηση 595 οργανικών και προσωρινών θέσεων καθαριστριών-και συνεπώς την απόλυσή τους- γιατί το προβλέπει το μνημόνιο.
Ο αναπληρωτής του όμως, κ. Σταϊκούρας τρεις μέρες νωρίτερα στις 13-9-2013 (ΑΔΑ: ΒΛ9ΦΗ-ΘΚΛ) υπέγραψε απόφαση με την οποία οι Δήμοι, μπορούν να προσλάβουν επιπλέον 1500 άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου που εντάσσονται στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων!!!
Οι Δήμοι ήδη με παλιότερη απόφαση του Σταϊκούρα μπορούν να προσλάβουν 4060 άτομα, κατά την διάρκεια του 2013, για ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα ενώ με την νέα απόφαση του μπορούν να προσλάβουν επιπλέον 1500 άτομα (δικά μας παιδιά…)
Η προλήψεις αυτές γίνονται κατά υπέρβαση των στόχων που θέτει το μνημόνιο.

Οι προσλήψεις αυτές προφανώς γίνονται με την ανοχή της τρόικας η οποία καταλαβαίνει τα μεγάλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην εφαρμογή του μνημονίου στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Οι δήμαρχοι σε όλη την χώρα στην συντριπτική τους πλειοψηφία εκλέχτηκαν με την στήριξη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Καταβάλουν τεράστια προσπάθεια να πείσουν πως είναι ανεξάρτητοι μήπως και πάρουν καμία παραπάνω ψήφο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Γι΄ αυτό και πιέζουν να αλλάξει και ο εκλογικός νόμος (να εκλέγονται οι άξιοι…)
Η τρόικα αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκύψουν δεκάδες δήμαρχοι που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ και οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα σε δήμους όπου επίκεινται μεγάλα «αναπτυξιακά έργα» (διαχείριση απορριμμάτων, τουριστικές επενδύσεις, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ.) και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Αφήνει λοιπόν η τρόικα του δημάρχους να κάνουν προσλήψεις μήπως και επανεκλεγούν, έτσι ώστε να συνεχίσει αμέριμνη το «έργο» της χωρίς προβλήματα.
Η τρόικα δρομολογεί επιπλέον, την πρόσληψη άλλων 50.000 ατόμων προεκλογικά από τους Δήμους με πεντάμηνες συμβάσεις.

Ο Στουρνάρας που δεν είναι πολιτικός χωρίς κανένα ενδοιασμό απολύει, ο Σταϊκούρας όμως ως γνήσιος εκφραστής του πολιτικού συστήματος μαζί με τον Μιχελάκη, υπογραφούν την πρόσληψη διπλάσιων.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ UBER ALLES …