Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ;

Άγαλμα μαθαίνω ότι παρήγγειλαν οι Γκολιοπουλαίοι μετά την κατακύρωση του έργου στη Μεταμόρφωση από το αφεντικό της ΕΥΔΑΠ Αντώνη Βαρθολομαίο τον παιχνιδιάρη. 

 Δεν είναι και λίγο μια εταιρία με κύκλο εργασιών 256 χιλιαρικάκια να αναλαμβάνει έργο 9 μυρίων. Μάνα εξ ουρανού. Στο ερώτημα μας προς το αφεντικό της ΕΥΔΑΠ αν η ίδια εταιρία μπορεί να εκτελέσει το έργο της συντήρησης, απάντηση δεν πήραμε. Ούτε για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, δηλαδή την υπεργολαβία από τους Γκολιοπουλαίους. 

Έτσι λοιπόν πήρα στο τηλέφωνο έναν συνταξιούχο «βετεράνο» της ΕΥΔΑΠ να μου δώσει λεπτομέρειες. Είναι εκτός Αθηνών και μου είπε μόλις επιστρέψει θα με ενημερώσει. Το μόνο που μου είπε είναι ότι με 9 μύρια σήμερα χτίζεις νέα Μεταμόρφωση !!! και αυτοί το μόνο που θα κάνουν είναι η συντήρηση; 

Μετά το χοντρό και το γλυκόπιοτο καπερνέ στα Αρβανιτοχώρια θα έχουμε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ. Ελπίζω να μην έχει την κατάληξη του Σταυρίδη ο Αντώνης ο παιχνιδιάρης μέχρι τότε. Άλλωστε μαθαίνω ότι ψάχνουν να βρουν τους λόγους που έδωσε παράταση στον διαγωνισμό της Ψυτάλλειας. Εκείνο το μέντιουμ από το Θιβέτ επιμένει.



Υ.Γ. Αντώνη εδώ και καιρό ήθελα να σε ρωτήσω άλλα δεν μου δινόταν η ευκαιρία. Εκείνα τα ακίνητα που είχες προς πώληση στις Η.Π.Α τα πούλησες; Κάπου σε ένα χαρτάκι είχα γράψει την επωνυμία της κατασκευαστικής που διατηρείς εδώ στην Ελλάδα. Κάπου το καταχώνιασα και δεν το βρίσκω. Που θα πάει. Επίσης μετά από την επιτυχημένη σου πορεία στην Atlantic Bank of New York ξέρεις την πρώην Olympia, μετά σε ποια μαγαζιά δούλεψες εκεί; Ισχύει ότι επέστρεψες με νυχτερινή πτήση από τις Η.Π.Α; Μετά εντάχθηκες εδώ στην Interbank του Κοντομηνά; Μήπως είχες δουλέψει και στην Interbank στις Η.Π.Α; Επειδή βιάζομαι την κάνω τώρα. 

Εις το επανιδείν μέχρι την κατακύρωση του διαγωνισμού της Ψυτάλλειας…                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: