Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ … ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΑΛΛΑ ….

Θυμάστε Lobbystoαναγνώστες μου την ανάρτηση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΣΒΟΥΝΗΣ: ΝΟΜΙΜΟΣ INSIDER ...» λίγο πριν της Παναγίας; Έκλεινα ως εξής: «Όλα επιτρέπονται. Το insiding είναι νόμιμο, αρκεί να σε λένε Κωνσταντίνο Βουσβούνη...»
Θορυβήθηκε το δ.σ. της ΕΧΑΕ με το δημοσίευμα και πως αλλιώς να μην θορυβηθεί άλλωστε. Έτσι χτες συνεδρίασε και εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του τον κ. Φωκίωνα Καραβία, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Equities, Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Capital Markets, & Wealth Management και Μέλος της Εκτελεστικής και της Διοικητικής Επιτροπής της Eurobank, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους κ. Κωνσταντίνου Βουσβούνη. 
Άρα το μήνυμα του  Σωκράτη και των υπόλοιπων του δ.σ. είναι ότι τώρα δεν τίθεται θέμα insider, αφού αντικαταστήσαμε τον Κώστα με τον Φωκίωνα. Είναι αυτό το μήνυμα; ή εγώ βγάζω λάθος συμπέρασμα; Αν είναι τότε θα έπρεπε να ελεγχτεί ο insider Κώστας όπως ισχυρίζομαι εγώ; Θα μου πείτε ποιος να τον ελέγξει; Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.


Σωστά. Εφόσον όμως δεν ελέγχεται άρα δεν υπάρχει θέμα. Πάντα στο καθήκον και στο θεάρεστο έργο της η Ε.Κ αποτελεί ισχυρό πυλώνα, ώστε το ιδιο πρόσωπο να ειναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΧΑΕ, μέλος στο νέο Δ.Σ. της Eurobank (Γενικός ∆ιευθυντής Τραπεζικής Επιχειρήσεων & Επενδυτικής Τραπεζικής Οµίλου), μέλος στο Δ.Σ. της «Νίκας» και να ενεργεί κάνοντας αγορές πωλήσεις σε μετοχές – παράγωγα στην ΕΧΑΕ για λογαριασμό πελατών του στην Eurobank Equities! Έτσι γίνεται παγκοσμίως. Αμερική, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τόκιο και στο σύμπλεγμα των νήσων Σαμόα. Είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία περί insider. Θα τρελαθώ... θα πηδηχτώ από το παράθυρο ! όπως λέει η Άντζελα!
(Άσχετο αλλά το καλοκαιράκι έφαγε κάτι ψαρούκλες ντόπιες η Άντζελα, μες στη θάλασσα με απαίτηση να υπάρχει προσωπικό γκαρσόνι για το τραπέζι! Νότια. Το πιάσατε ε; Μια πεντακοσαρού ο bill με τιμές στο 1/3 της Αθήνας! Καταλαβαίνεται πόσα ήταν τα τραπέζια για να χωρέσουν τα καλούδια). 
Που είχαμε μείνει; Α ναι έφυγε ο Κώστας και ήρθε ο Φωκίων. Προσέξτε και οι δυο είναι στο ίδιο μαγαζί! Στην Eurobank Equities. Δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. 
 Ο Φωκίων. Αχ Φωκίων μου. Μεγάλος traderas. Όμως δεν θυμάμαι τι είχες καταθέσει στην εξεταστική της βουλής για τα δομημένα ομόλογα. 
Την ίδια μέρα μου φαίνεται με τον Αλέξ τον Πιλάβιο δεν ήταν; Θα κοιτάξω το αρχείο και θα επανέρθω Φωκίων...      

Δεν υπάρχουν σχόλια: