Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ. (ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;)

Διαβάζω στο vima.gr ότι εκατόν ένας υπάλληλοι υπηρετούν στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διαβίβασε στην Βουλή ο υπουργός Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτης σε απάντηση ερώτησης της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛΛ. κυρίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Όπως γίνεται γνωστό από το έγγραφο του κ. Σταμάτη στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού υπηρετούν 72 εργαζόμενοι (ειδικοί σύμβουλοι - συνεργάτες, μετακλητοί και αποσπασμένοι), επίσης υπηρετούν 8 απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και 21 υπάλληλοι μόνιμοι και Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, συνολικά δηλαδή 101 υπάλληλοι. Το Lobbystas.gr ξαναρωτά τον Yπουργό Eπικρατείας αφού οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αρέσκονται σε ερωτήσεις για τα μάτια του κόσμου και όχι ουσίας.
Κύριε Υπουργέ, Δ. Σταμάτη υπηρετούν στο γραφείο σας ως σύμβουλοι οι κ.κ Γιώργος Μέργος και Σπύρος Ευσταθόπουλος; Ποιες η αμοιβές τους και ποιο διάστημα έγινε η πρόσληψη τους; Τίμια και ξάστερα. Απαντήστε κύριε Σταμάτη εκτός και αν για εσάς ο ρόλος του συμβούλου του πρωθυπουργού σας επιτρέπει να έχετε και τον αέρα «πρωθυπουργού».     

Δεν υπάρχουν σχόλια: