Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΡΟ.

Tου “Αλιέως”
Σαν να λέμε αυτοί φοράνε...κυλότες και όχι παντελόνια. Κατά το κοινώς λεγόμενο δεν έχουν archidia.

    Με βαρύτατες εκφράσεις επιτέθηκε ο Τίγρης- Μελισσανίδης κατά του Μαρινάκη στην διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλλας της ΑΕΚ. Σε συνέχεια της γνωστής υπόθεσης με την χορηγία του ΟΠΑΠ κ.λ.π ο επικεφαλής της Ενωσης
προχωρά στα άκρα την κόντρα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

  Είπε όμως και άλλα ο Μελισσάν όπως ΄΄Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό. Κρύβονται για να μην πάνε στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κουράδες είναι αυτές. Η χορηγία (του ΟΠΑΠ ) είναι πολύ καλή, Αν την θέλουν ( οι του Ολυμπαικού) έχει καλώς, ας την πάρουν. Αλλιώς...φιλάκια΄΄
 .
   Αυτές είναι ομορφιές. Με τεστοστερόνη στα ύψη της ανεργίας. Οχι παίζουμε.

   Τι να σου πει μετά και ο Νότης (Μηταράκης, όχι ο άλλος ο Σφακιανάκης) που κυνηγά την Δημοκρατία γιατί λέει τον αποκάλεσε waitress. Σιγά τα ωά.


    Τι να σου πουν οι κοκορομαχίες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (τόσο βαρετές και τόσο προβλέψιμες πλέον), ή οι ασυναρτησίες της μεγαλοκοπέλλας Ρεπούση. Αντε μόνο η θέση του Μπάμπη (ένας είναι ο Μπάμπης) για ΄΄ήπια Χρυσή Αυγή΄΄ έκανε ψιλοαίσθηση.

     Πέρα από την πλάκα όμως, γιατί ειδάλλως ξεφεύγουμε εντελώς ο lobbystas θέτει- προσώρας- δύο ερωτήματα.

     ποιός εκ των δύο ο Β. Μαρινάκης ή ο Δημ. Μελισσανίδης έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Βαρδή, αυτή την περίοδο.

      Και μην βιαστείτε να απαντήσετε.


     πόσο θα μετρήσει στην πιάτσα η τελευταία κίνηση της πλευράς Μαρινάκη στην Wall Street. Θυμίζουμε κατακαλόκαιρο πούλησε 11,9 εκατ. μετοχές (στα 9,25$) καθαρίζοντας 127 εκατ. $ της εισηγμένης στον Nasdaq ναυτιλακής Capital Product Partners. Ανάδοχοι UBS Investment, BofA/Merrill Lynch και Wells Fargo Securities για να έχουμε μία τάξη μεγέθους του παιχνιδιού.    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.newmoney.gr/article/22811/tria-containerships-axias-195-ekat-dol-gia-tin-capital-product-toy-v-marinaki