Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο ΕΠΑΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ MEDIA ...

Ενώ οι τραπεζίτες χρωστούν ακόμη τα 550 εκ από τον περιβόητο νόμο Αλαγοσκούφη (ας μας εξηγήσει κάποιος που πήγαν τότε τα πακέτα) ενώ ο Ράιχενμπαχ έχει καταγγείλει ανοιχτά ότι από το 2013 οι τραπεζίτες κρατάνε στα συρτάρια τους 2,5 δις του ΕΤΑΕΑΝ και ΕΤΕΠ και δεν τα ρίχνουν στην αγορά ως οφείλουν, έρχεται τώρα ο κ. Χατζηδάκης και μας κοροϊδεύει όλους, με τα media να σιγοντάρουν το δούλεμα του κυρίου. Διαβάζουμε: Συγκεκριμένα, επήλθε συμφωνία παροχής ρευστού με άμεσο τρόπο μέχρι το τέλος της χρονιάς ύψους 1 δισ. ευρώ ενώ 1,5 δισ.
ευρώ θα είναι η τελική επιδίωξη σε ένα διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών. Ταυτόχρονα, οι τράπεζες δεσμεύτηκαν να εκδίδουν σε μηνιαία βάση στοιχεία για την πορεία της διάχυσης του συγκεκριμένου ποσού προς την αγορά, ώστε να υπάρχουν διαρκώς τεχνικές βελτιώσεις και παρεμβάσεις.

Ντροπή σας κύριοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό συνεχίζεται το δούλεμα κανονικά διότι όπως μας πληροφορούν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ο κ. Χατζηδάκης ζήτησε και επίσπευση των διαδικασιών αναφορικά με το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκων, το οποίο έχει περιέλθει σε τέλμα λόγω της γραφειοκρατίας σε συντονισμό με τις τράπεζες και το επιβλέπον υπουργείο ΠΕΚΑ.

Ο ελληνικός λαός πότε θα επισπεύσει τις διαδικασίες;





1 σχόλιο:

gerolykos politis είπε...

Με το πακέτο αλογοσκούφη, δημιούργησαν off shore στην αγγλία (πολλές εκ των οποίων στο ίδιο κτίριο, ασχέτως αν ήταν διαφόρων τραπεζών) με 2-3-4 υπαλλήλουν η κάθε μια εξ αυτών.
Ακολούθως, οι τράπεζες της χώρας "πούλησαν" στις off shore στεγαστικά δάνεια, ισόποσου τιμήματος των δανεικών ανά τράπεζα.
Έτσι, έχοντας κατά νου όσα θα έρχονταν (και ήλθαν) αυτές οι off shore, εύκολα θα πωλούσαν (και ήδη πούλησαν) σε .... ντιστρές funds το σύνολο των στεγαστικών που είχαν στην διάθεσή τους.
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ !
Το 100άρικο πουλήθηκε στα funds το πολύ 20 .....