Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γ@ΜΩ ΤΑ LEASE BACK ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ …

 Tου “Αλιέως”
Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα για το πως πολιτεύονταν (και πολιτεύεται ακόμη ) το εγχώριο  Σύστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την αναδιάρθρωση των τραπεζών.

Παράλληλα οι έλεγχοι της Black Rock όσο και αν επιχειρηθεί να μείνουν στο ... σκοτάδι θα φέρουν σημεία και τέρατα στο προσκήνιο.

    Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση αυτήν της Alpha Bank περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της απορρόφησης της Εμπορικής Πατρών η περιφερειακή διεύθυνση της τράπεζας επεδίωξε να αξιοποιήσει δύο ακίνητα όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Εμπορικής στην πρωτεύουσα της Αχαίας. 

Και έπεσε σε ΄΄βράχο΄΄ καθότι το ένα είχε επιμισθωθεί από εταιρεία συμφερόντων της Κατ. Πελέκη (η οποία μάλιστα το είχε καλύψει με δάνειο από την τράπεζα - γ@μώ τα lease back σα να λέμε) με χαριστικό συμβόλαιο. Πονοκέφαλος για την Alpha Bank Πατρών πως θα ΄΄σπάσει΄΄ το χρυσό συμβόλαιο με το χαμηλότερο σε βάρος της κόστος. Το ωραίο είναι, πως το έτερο πολυτελές κτήριο φέρεται να είναι ιδιοκτησίας Δάφνης Σημίτη.

Τι να λέμε τώρα. Προφανώς .. στοιχεία και ... διευθύνσεις βρίσκονται στα χέρια του lobbystas.gr.


  σ.σ. άσχετο αλλά όχι και τόσο με την γενικότερη κατάσταση. 

Η ΄΄επίθεση΄΄ της Εφ.Συντακτών κατά του Δημ. Μελισσανίδη να υποθέσουμε, πως είναι άσχετη με την διακριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του ΟΠΑΠ όπου ΄΄κλείνει΄΄ ευδιάκριτα προς την πλευρά του Σωκράτη Κόκκαλη. 

Εκτός εάν συμβαίνει κάτι άλλο οπότε...πάσο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Πολύ inside ρε lobbystas, πολύ.
Από που στο ΄΄σφύριξαν΄΄ ρε αδελφούλη!