Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ...

Tου “Αλιέως”
Σε άθλιο σχέδιο κατασυκοφάντησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από διάφορα συμφέροντα (*) απέδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας την ΄΄επίθεση΄΄ με αφορμή την επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του. 

Διαβάζοντας προσεκτικότερα την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, πως ΄΄ η επαγγελματική δραστηριότητα της ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν την υπουργοποίηση του ιδίου και αφορά τον ιδιωτικό τομέα της χώρας΄΄ δεν απαντάται επί της ουσίας η αναφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε για την ανάληψη του σχετικού συμβολαίου από την συγκεκριμένη εταιρεία ούτε όσον αφορά σύμβαση ιδιωτικής εταιρείας με φορέα του Δημοσίου. 

Το ότι ο διαγωνισμός του ΕΟΦ προκηρύχθηκε πολλούς μήνες πριν γίνει υπουργός ο κ. Στουρνάρας δεν απαντά στο ότι ΟΝΤΩΣ η εταιρεία συμφερόντων της συζύγου του και των Βαρβιτσιώτη & Ολύμπιου εξασφάλισε εν τέλει το επίμαχο συμβόλαιο.


Όμως σοβαρότερη είναι η παραδοχή, πως εταιρεία του πατέρα της συζύγου του  κ. Στουρνάρα (έστω πολύ παλιότερη) είχε εμπλακεί σε υπόθεση ΜΗ έγκαιρης καταβολής ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ το 1979.

σ.σ. θα πρέπει να γνωρίζει ο υπουργός των Οικονομικών, ο οποίος πράγματι μέχρι τώρα ΔΕΝ βαρύνεται με μεμπτές ενέργειες, ότι Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ.

Κανόνας ζωής, πόσο μάλιστα που ο κ. Στουρνάρας έχει τον άχαρο ρόλο του υπουργού που υπογράφει ΄΄καταδικαστικά΄΄ για τον λαό νομοσχέδια και αποφάσεις. 
 

(*)   επειδή η απάντηση αφορά σε ερωτήματα συγκεκριμένων βουλευτών (του ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω) ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να κατονομάσει ποιά είναι αυτά τα ΔΙΑΦΟΡΑ συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: