Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΜΑΘΑΙΝΩ …

Tου “Αλιέως” 
Ο lobbystas μαθαίνει, πως τα μηνύματα που λαβαίνει η διοίκηση της Alpha Bank για τον διαγωνισμό του ΤΤ δεν είναι και τα πιο ενθαρρυντικά.

 Μπορεί στον διαγωνισμό του Ιανουαρίου η Τράπεζα να θεωρείτο αδιαφιλονίκητο φαβορί, μπορεί ο πρόεδρος του ομίλου να έχει ποντάρει πολλά στην προσωπική σχέση του με τον πρωθυπουργό και την διαχρονική ευνοϊκή μεταχείριση που χαίρει η Alpha Bank αλλά τα νεότερα από το μέτωπο δεν είναι όπως θα τα ήθελαν στην Σταδίου. 

Η πληροφόρηση του lobbystas προέρχεται από ξένη πηγή, από την πλευρά των δανειστών προφανώς, και ισχυρίζεται πως η Τρόικα έχει άλλα στον σχεδιασμό της.

 Η Τρόικα, δηλαδή αυτοί που δίνουν τα κεφάλαια θεωρεί πως η Alpha Bank έχει διασφαλιστεί κεφαλαιακά, εκτιμά ότι η Εθνική δεν θα πρέπει να ΄΄φορτωθεί΄΄ την Eurobank, σχεδιάζει να ενισχύσει την Eurobank με τις παχυλές καταθέσεις του ΤΤ προκειμένου να ξεμπερδεύει και με την ΄΄αμαρτωλή΄΄ Proton Bank.

   Επιπλέον η καλά ενημερωμένη πηγή του lobbystas υποστηρίζει, πως η νέα διοίκηση της Eurobank έχει πολύ υψηλές διασυνδέσεις στα διεθνή κέντρα.

 Δηλαδή εκεί που παίζονται σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

Και ο νοών νοείτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια: