Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟ SUCCESS STORY ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ !.

Tου “Αλιέως”
Πύργος χτισμένος στην...άμμο αποδεικνύεται το success story του Μαξίμου

Η επικοινωνιακή προσπάθεια της ομάδας του Αντ. Σαμαρά (Μουρουτο-Χρυσανθο διαφόρων) καταρρέει και εκ των έσω.

Σε άμεση αμφισβήτηση του success story σας κύριοι του Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών προχώρησε χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος  του ΤΑΙΠΕΔ, Ανδρέας Ταμπραντζής με αφορμή την πορεία της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ.

Ποιάς ιδιωτικοποίησης θα πείτε, αφού μέχρι τώρα μόνο...μπροστάντζα έχει δοθεί από την Emma Delta και για αυτήν σας έχει ενημερώσει έγκαιρα ο lobbystas ( έτσι δεν είναι Μελισσάν μας).

   Τι είπε στους βουλευτές ο κ. Ταμπραντζής, ότι δηλαδή ΄΄για να έχουμε αποκρατικοποιήσεις πρέπει εμείς να πουλάμε, αλλά να υπάρχουν και αυτοί που ενδιαφέρονται να αγοράσουν΄΄ . Λογική κουβέντα από έναν άνθρωπο εκ των έσω.

Γιάννη μας, τι έχεις να πεις για τον εντεταλμένο του Ταμείου; Μία ΄΄επένδυση΄΄ πήγε να γίνει και αυτή στο θεωρούμενο ΄΄φιλέτο΄΄ του ΟΠΑΠ  και βλέπεις Γιάννη μας, που φτάσαμε.

Ποιές επενδύσεις, ποιό success story ρε Γιάννη μας.

 Φοβούμαι, γιατί γνωριζόμαστε χρόνια πολλά και σε θεωρώ ακόμη και τώρα καθαρό και μαχητή ( αλλά έχεις μπλέξει άσχημα με την...παιδική χαρά ) πως σύντομα οι ΄΄μαύρες΄΄ τρύπες των ταμείων θα σας ΄΄ρουφήξουν΄΄ αύτανδρους.

 Φοβούμαι, πως θα μείνεις με τη παρηγοριά των κωλαούζων και παρατρεχάμενων που έβλεπαν πετυχημένα Road Show s στην Νέα Υόρκη (να τον χαίρεσαι τον Σωκ. Λαζαρίδη), πως όλα βαίνουν καλώς στη μαρκέτα (να τον χαίρεται ο Βενιζέλος τον Κ. Μποτόπουλο), της διοίκησης του ΤΧΣ, του ΤΑΙΠΕΔ, των επιτρόπων που διορίσατε στις τράπεζες, των αμοιβόμενων πλουσιοπάροχα διαχειριστών, των συμβούλων.



Πόσο μακρυνό φαίνεται ήδη και το Road Show της Ν.Υ πόσο εκτός τόπου και χρόνου το πρωθυπουργικό ταξίδι στην Κίνα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: