Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

MAILLIS GROUP: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΣΑ (ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ) ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ «ΦΟΡΤΩΣΕ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΑ. ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ … (ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΤΟΥ LOSER;)






















Σε 25,53% από 0% μεταβλήθηκε το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί της Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ που κατέχει έμμεσα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), ενώ παράλληλα το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε άμεσα και έμμεσα, η ΕΤΕ, μεταβλήθηκε από 23,18% σε 7,92%, το οποίο πλέον αντιπροσωπεύει την άμεση συμμετοχή αυτής.

 Ειδικότερα, η Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.  ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε  την 21η Ιουνίου 2013 από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (στο εξής ΤΧΣ)  την 19η Ιουνίου 2013, το ΤΧΣ απέκτησε έμμεσα 82.436.049 μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 25,53%.  Σύμφωνα με την αυτήν ως άνω ενημέρωση, τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου κατέχονται άμεσα από τις EUROBANK ERGASIAS SA, ALPHA BANK και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. 

Ανακοίνωσε επίσης ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε  την 21η Ιουνίου 2013από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (στο εξής ΕΤΕ) την 19η Ιουνίου 2013 μειώθηκε το ποσοστό δικαιωμάτων  ψήφου της Εταιρείας που η ΕΤΕ κατείχε έμμεσα, μέσω της Eurobank, λόγω της μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής της ΕΤΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank, συνεπεία της εξ ολοκλήρου κάλυψης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.













1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

.....ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ "ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ" ΦΥΣΙΚΑ