Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η ΣΚΙΩΔΗΣ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ‘Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ...

Tου “Αλιέως”   
  Η Alpha Bank σηκώνει πήχη και προσδοκίες διαβάζουμε πρωί-πρωί στα sites. 

Σωστά η Alpha Bank, όπως η Εθνική, η Πειραιώς και η Eurobank είναι από τους πολύ δυνατούς διαφημιζόμενους των τελευταίων εβδομάδων.

 Σε ένα στεγνό από ρευστό είτε ΄΄μπουκωμένο΄΄  σύστημα των ΜΜΕ, σιγά μην περάσει η άλλη άποψη.

   Με αφορμή λοιπόν σημείωμα, που μας έστειλε αναγνώστης του lobbystas ετοιμάζουμε αφιέρωμα στον Ομιλο της Alpha Bank, για τους ανθρώπους του Προέδρου Κωστόπουλου, οι οποίοι διαχρονικά καταλαμβάνουν θέσεις κλειδιά στον μηχανισμό. Και συν τοις άλλοις αυτοαναγορεύονται σε τιμητές του δημόσιου βίου και της πολιτικής-οικονομικής σκηνής.

Από τον Αλέξη της Κεφαλαιαγοράς, τον Χρήστο του Χριστοφοράκου, τον Γιάννη του ΤΑΙΠΕΔ, το τμήμα ανάλυσης της Alpha Finance, τον Παναγή του ΟΤΕ (και όχι μόνο) η Alpha Bank διαχρονικά είχε εξαιρετική διεισδυτικότητα στους μηχανισμούς και όχι μόνο.

   Σας μεταφέρουμε και το σημείωμα του φίλου, που στάθηκε αφορμή να ψάξουμε λίγο πιο βαθειά τον όμιλο Κωστόπουλου.

 ΄΄Αιχμές κατά ενός μέρους του πολιτικού κόσμου αφήνει η Alpha Bank στο Δελτίο οικονομικών εξελίξεων. Ο ΄'ομιλος που κατά 88% στηρίζεται κεφαλαιακά από το ΤΧΣ, είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό - από την εκλογή της ΝΔ και της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Αντ. Σαμαρά- λειτουργεί σαν άτυπος οικονομικό-πολιτικός σύμβουλος του Μαξίμου.

 Στο τελευταίο Δελτίο της στηλιτεύει το μέρος του πολιτικού κόσμου που προσπαθεί να αναδείξει την αποτυχία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής για προφανείς ιδιοτελείς σκοπούς. Θα ζητηθεί, ρωτά ο αναγνώστης, άραγε από το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας ή την διοίκηση του ομίλου να κατανομαστούν οι πολιτικοί που ενεργούν για προφανείς ιδιοτελείς (sic) σκοπούς.

  Θα βρει επίσης η διοίκηση της Alpha Bank ή το υπουργείο Οικονομικών λίγο χρόνο να αποσαφηνίσουν πως ακριβώς έχει το καθεστώς με τις παχυλές αμοιβές των μελών του δ.σ. της τράπεζας.


   Αύριο απ΄πο τον lobbystas. Η σκιώδης...κυβέρνηση της  Alpha Bank και όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου Κωστόπουλου.

 Σήμερα δείτε τα της Εθνικής και καλή εβδομάδα. 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια: