Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ; ΤΟΣΟ !

Tου “Αλιέως”
Διαβάζα χτες από νωρίς το απόγευμα στα sites κ.λ.π πως ΄΄...σειρά σημαντικών επαφών είχε στο Λονδίνο το τελευταίο διήμερο ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank  Ν. Καραμούζης, συνοδευόμενος από τους Γενικούς Διευθυντές  Φ. Καραβία και Κ. Βασιλείου.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Eurobank είχαν σειρά σημαντικών συναντήσεων στη βρετανική πρωτεύουσα, με δώδεκα μεγάλους διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες (*), από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό βελτιώνεται ραγδαία και το ενδιαφέρον για επενδύσεις και τοποθετήσεις στην Ελλάδα βαίνει διαρκώς αυξανόμενο. Η αλλαγή κλίματος αποτυπώνεται και στην πρόσφατη ανοδική πορεία των τιμών των μετοχών και των ελληνικών ομολόγων, συμπεριλαμβανομένων και των εταιρικών ομολόγων.


(*0 Νικόλα υποθέτω, πως ενημερώθηκες από νωρίς το πρωί για το σχόλιο του lobbystas για τις πολύ τελευταίες εξελίξεις στον Eurobank. Και την αναφορά μας, πως η ομάδα Ν. Νανόπουλου σε έχει παραμερίσει....και είπες να απαντήσεις.

   Χαίρομαι, καθώς εμείς εδώ στον lobbystas είμαστε υπέρ του...διαλόγου.

    Αλλά τόσο προβλέψιμος, τόσο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Πάσχο!!!