Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...


Σε επιστολή που έστειλε στα «ΝΕΑ» για το χθεσινό δημοσίευμα στα «Αδυτα των οφσόρ», ο πρόεδρος της ISI Hellas SA Νικόλαος Παπάτσας ανέφερε:

«Το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών συστημάτων προστασίας (Electronic Warfare Equipment) των αεροσκαφών F-16, αξίας 242 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, υλοποιείται από αμερικανική εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος έχει προταθεί στην ISI Hellas AE υποκατασκευαστικό έργο αξίας 800.000 δολαρίων, για το οποίο δεν έχει υπογραφεί καμία αντίστοιχη συμφωνία μέχρι σήμερα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα για λογαριασμό διεθνών κατασκευαστών ως υπεργολάβος, όπως επίσης εξάγει τα προϊόντα της ως ελληνική εταιρεία σε πολλές χώρες.
Ολες οι οφσόρ εταιρείες στις οποίες αναφέρεστε αφορούν τους παλιούς πλειοψηφικούς αλλοδαπούς ιδιοκτήτες της εταιρείας, πολλοί εκ των οποίων δεν βρίσκονται πια στη ζωή και οι οποίοι τις είχαν ιδρύσει για δικούς τους νομικούς και οικογενειακούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Bounty Investments Ltd είναι η μοναδική από τις ανωτέρω εταιρείες που έχει σχέση με την ISI Hellas AE και αυτή συνίσταται μόνο στη συμμετοχή της ως μακροχρόνιος μέτοχος, καταχωρισμένη στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες.
Η ISI Hellas AE είναι η μόνη εταιρεία που υπογράφει και εκτελεί συμβόλαια που αφορούν το ελληνικό Δημόσιο. Το δε ιδιοκτησιακό της καθεστώς είναι πλήρως γνωστό στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές»

Ποια είναι η η Αμερικανική εταιρία μάγκες; Η Rayteon. Που έδωσε την υπεργολαβία; Στην Intracom. Σωκράτη καλημέρα ...








Δεν υπάρχουν σχόλια: