Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ...

Tου “Αλιέως”
Μια χαρά τα πας Αλέξη, σε ΄΄σπρώχνουν΄΄ απ΄ ότι βλέπω όλοι όσοι παλιότερα ήταν απέναντι σου.

Να υποθέσω, πως σε ετοιμάζουν, να περιμένουμε εξελίξεις από φθινόπωρο και μετά ή όχι;

 Να ξέρω τι να κάνω με κάτι καταθέσεις, που έχω στην πρώην Marfin Egnatia- Cyprus Popular Bank- νυν Πειραιώς και στο μαγαζί του κύριου Αλέκου. Και με κάτι ΄΄χαρτάκια΄΄ που έχω αγοράσει στα χαμηλά της αγοράς. 
  
   Κατ΄αρχήν Αλέξη ήσουν πολύ καλός-φωτογενής στον Alexis (*) του ΣΚΑΙ. Ομολογώ σε θαύμασα.
Και ο Αλαφουζο-ΣΚΑΙ (**)μια χαρά τα πηγαίνει επίσης..

Τη μία φορά Χρυσαυγή Χ 4 στον sir Τράγκας, τη μεθεπόμενη εσύ στους Φακέλλους, που να πάει το μυαλό μου.

Αλλά επσικέφθηκες (νομίζω για δεύτερη φορά ) και το Μπομπολαίικο και εκτός από τις επαφές με τον υιό στο πλαίσιο των συναντήσεων με παράγοντες των ΜΜΕ είχες εκατ΄ιδίαν κουβεντούλα με τον πατέρα κυρ. Γιώργο.

Και μάλιστα σε άριστο κλίμα, απ΄ ότι με πληροφόρησαν.

Μια χαρά Αλέξη το ταξίδι στην Αμερική σου έχει δώσει άλλον αέρα και μπράβο σου.

 ΄Μια που αναφέρθηκα στο Μπομπολαίικο να θυμηθώ, πως εν τέλει το αεροδρόμιο των Χανίων κατακυρώθηκε στον Άκτωρα. Μετά από πολύμηνη δικαστική εμπλοκή στον ΄΄πόλεμο΄΄ των εργολάβων αλλά αυτά είναι αναπόφευκτα στο Ελλάντα. Διαβάζω όμως, πως η κοινοπραξία ΜΟΡΕΑΣ (όπου συμμετέχει ο Ακτωρας με 71,7%) ζητά 50,5 εκατ. ευρώ για καθυστερήσεις. Χιλιοειδωμένο έργο με το τρυκάκι του αρχικού προυπολογισμού και των συμπληρωματικών που ακολουθούν και σχεδόν διπλασιάζουν το τελικό κόστος του έργου.

Από την εποχή  Γ. Σουφλιά το ίδιο εργάκι, θυμόμαστε τις φωτό του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ με το καπελάκι του Ακτωρα δίπλα στον κυρ Δημήτρη (ένας είναι ο κ. Δημήτρης του Ακτωρα, σας παρακαλώ)


.
(*) Alexis με εκείνες τις μετοχές της Καθημερινής ,που σε είχε φορτώσει ο Γιάννης τι έχει γίνει άραγε,

(**) Γιάννη μια χαρά τα πηγαίνεις με τον βάζελο, μία ήττα τον γάβρο του άσπονδου Μαρινάκη και το μαγαζάκι (που κατάντησες) μένει και εκτός Ευρώπης. Ο lobbystas σε είχε προειδοποιήσει πρώτος απ΄ όλους μην μπλέκεις γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Παράπονο δεν πρέπει να έχεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: