Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΧ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΧ. ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ;

Ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης είναι άνθρωπος που λατρεύει την υγιεινή ζωή. Δεν καπνίζει και αθλείται σχεδόν κάθε μέρα. 

Παρ’ όλο που αποφεύγει τις κοσμικότητες, εν τούτοις είναι γνωστή η συνάντηση που διοργανώνει μία φορά τον χρόνο λίγες ημέρες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων.

 Η συνάντηση αυτή έχει καθιερωθεί ως μία από τις συναντήσεις κορυφαίων στελεχών του τραπεζικού χώρου και γίνεται συνήθως σε κάποιο γνωστό στέκι της Αθήνας. Για παράδειγμα, πριν από δύο χρόνια έγινε στο «Central» στο Κολωνάκι και σε αυτό πάντα παρευρίσκονται γνωστοί και φίλοι του, όπως ο κ. Γιώργος Προβόπουλος της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Αυγουστίνος Βιντζηλαίος του Παρακαταθηκών και Δανείων, ο κ. Τρύφων Κολλίντζας της Τράπεζας Αττικής, ο κ. Χρήστος Σορώτος της Aspis Bank και ο κ. Νίκος Καραμούζης της Eurobank. Επίσης στο ίδιο πάρτι πάντα παρευρίσκονται ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξης Πιλάβιος.
Υ.Γ. Κρατάς ακόμη επαφές με τους παλιόφιλους; Μιλάς στο τηλέφωνο με τον Τρύφωνα; Ο Νικόλας τι κάνει; Ο Χρίστος που είναι; Τον έχασα. Έχεις κάνα νέο του;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: