Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ σαν μ@λ@κες ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ...

Tου “Αλιέως”
       Γνωστή η ΄΄συμπάθεια΄΄ του lobbystas.gr στον Κων. Μητρόπουλο, πρώην επικεφαλής του περίφημου πλέον ΤΑΙΠΕΔ. 

Τον ΄΄φάγαμε΄΄ τον άνθρωπο είχαν πει αρκετοί φίλοι, όταν εξωθήθηκε σε παραίτηση για να αναλάβουν οι πιο ειδικοί. Τ. Αθανασόπουλος και Γ. Εμίρης, εξαιρετικοί και επιτυχημένοι, προβεβλημένοι και...διορισμένοι στο Ταμείο πληρώνονται όπως οι προηγούμενοι αλλά και τόσοι άλλοι από το πόπολο. Ο lobbystas.gr έδωσε είναι αλήθεια μεγάλο περιθώριο ανοχής μέχρι σημείου παρεξηγήσεως. 
 
     Ομως επειδή το πόπολο εξακολουθεί να πληρώνει και να πληρώνει ένα ΄΄σκασμό΄΄ λεφτά ( με το συμπάθειο) για όλους αυτούς τους ειδικούς και ΄΄ειδικούς΄΄ νομίζουμε, πως ήρθε η ώρα της ΄΄περιποίησης΄΄ της διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, του προβεβλημένου κ. Αθανασόπουλου και του προερχόμενου από τον όμιλο Alpha Bank κ. Εμίρη. 

   Από τρίμηνο σε τρίμηνο μεταφέρονται διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ. Οι τέσσερις από τους οκτώ που είχε προγραμματίσει το Ταμείο μέχρι το τέλος Μαρτίου, μετατίθενται για το δεύτερο τρίμηνο τους έτους. Πρόκειται για τις προκηρύξεις πώλησης της ΛΑΡΚΟ, των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), ΕΛΒΟ και ΕΑΣ.
Για να τηρηθεί το ανανεωμένο πρόγραμμα, στο Ταμείο  πρέπει να προκηρύσσουν ένα διαγωνισμό την εβδομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου εκτός και αν ακολουθήσουν την πεπατημένη και μεταφέρουν τις προκηρύξεις ακόμα πιο πίσω.

Η διοίκηση υποστηρίζει πως το Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί για την παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, για την πολυετή μίσθωση ομάδας από μαρίνες (Αλιμος, κ.λπ.), για την παραχώρηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων και για την εκμετάλλευση κάποιων παραθαλάσσιων ακινήτων.

Ο βάλτος στον οποίο βρίσκεται το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων αποκαλύπτεται και από τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 τα οποία ανήλθαν σε μόλις 5.000.000 ευρώ και «προήλθαν από πώληση μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς και Alpha»!!!!!! 

  Το ίδιο τρίμηνο, το Ταμείο κατέγραψε ζημίες ύψους 1.830.000 ευρώ !!!!  Οι ζημιές συνδέονται, τόσο με τις αμοιβές!!!!  των συμβούλων (την ίδια ώρα που δεν καταγράφονται επαρκή έσοδα), αλλά και με τη μεγάλη καθυστέρηση επανέναρξης των μεγάλων οδικών αξόνων.

   ...και όμως όλοι εμείς σα μ@λ@κες τους πληρώνουμε! 
σ.σ. αλήθεια στο γραφείο Τύπου απασχολείται και πάλι ο γνωστός-συμπαθής δημοσιογράφος ή προσελήφθη έτερος/οι; και αν τι έργο ενημέρωσης ακριβώς παράγουν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.