Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ...


Τα χαμόγελα στο καρέ φανερώνουν πολλά και πολύ περισσότερο όταν το μηχανικό και παγωμένο χαμόγελο του πρωθυπουργού λέει μια πικρή αλήθεια.

Είμαι πρωθυπουργός ή εμπορικός αντιπρόσωπος; 

Το τραγικό λάθος του Σαμαρά να δεχθεί τον Μίλερ της Gazprom, ενώ είναι ανοιχτός ο διαγωνισμός, όπου συμμετέχουν ακόμα πέντε εταιρίες, έχει αιτία. Ποια είναι αυτή; Ο δικός του άνθρωπος. Ο Χρύσανθος.

Ο Σαμαράς σύρθηκε αναγκαστικά ίσως και εκβιαστικά θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος στο τετ α τετ. Ο Χρύσανθος είχε αρνηθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ να δεχθεί ανθρώπους της Gazprom. Ζήτησαν ραντεβού μαζί του το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

 Ήδη στο Μαξίμου το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά νεύρα. Ο Κοπελούζος φρόντιζε να τα τσιτώνει. Μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Νευρικότητα έχουν και οι ρουφιάνοι του Μαξίμου, την οποία ο Χρύσανθος και έβλεπε και ένοιωθε. Έτρεμε στην ιδέα ότι θα ήταν μέρος της ταινίας The Dirty Game και όχι θεατής. Εκτός από τα Western του αρέσουν και τα Spy Movies. 

Το όχι του Χρύσανθου έφερε αναγκαστικά το ναι του Αντώνη. 

Ο εγκλωβισμός του φανερός και ενώ έχει την δυνατότητα να το σώσει δεν μπορεί. Ξέρει ο Σαμαράς ότι τα τα τέλεξ τρελάθηκαν εκείνη την ημέρα και πρέπει μέχρι τις 12 Απριλίου να δει κατά τον ίδιο τρόπο και τους υπόλοιπους πέντε. Ο δικός του άνθρωπος όμως του λέει όχι. Αντώνη κάνεις τραγικά λάθη.


Υ.Γ. Το ρεπορτάζ είναι 1.000% τσεκαρισμένο από 1.000 πλευρές. Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα τετ α τετ ή ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: