Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛHΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ OLYMPIA.GR ...


















Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως, για την αναπαραγωγή θεμάτων μου στο μαχητικό και πολύ δυνατό Olympia.gr. Απλά θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με την διαφωνία στο «Εάν οι Αμερικανοι ήθελαν να δώσουν δώρο στον Σαμαρά, θα του έδιναν τον μεγαλολομπίστα που εμπλέκεται με μίζες της Deutche Telekom, τον οποίο κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Ξέρετε, αυτόν στα Σκόπια». 

Πρώτον: Δεν είναι κρυφό ότι είναι ο Δ. Κοντομηνάς. 

Δεύτερoν: Η Αμερικανική δικαιοσύνη ζήτησε και έγιναν έρευνες στο σπίτι και το γραφείο του Κοντομηνά το 2011 όπως αναφέρει η τελευταία έκθεση πεπραγμένων του κλιμακίου του ΟΟΣΑ που επισκέφτηκε την Ελλάδα. 

Τρίτoν: Η ελληνική δικαιοσύνη αρχειοθέτησε την υπόθεση ως αμοιβαίο δικαστικό αίτημα των δυο χωρών! Δεν υπήρξε λέει καταγγελία για δωροδοκία σε αλλοδαπή και το πληροφορήθηκε από έλληνα δημοσιογράφο! Άρα οι αμερικανοί τα δικά τους συμφέροντα τα εξασφάλισαν. Εδώ;

Απόσπασμα από την  έκθεση σχετικά με την εφαρμογή της συνθήκης του ΟΟΑΣΑ για την καταπολέμηση της

δωροδοκίας στην Ελλάδα στην ανάρτηση «ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΤΟ 2011, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟ 2012 !!!» (ΕΔΩ)            

Δεν υπάρχουν σχόλια: