Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ κ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ...

Tου “Αλιέως”
Και να θέλαμε να...αγιάσουμε Παναγιώτη μας, δεν μας αφήνεις. Μετά την τελευταία αναφορά του lobbystas.gr για την δραστήρια ενασχόληση σου με τις εκπροσωπήσεις Υπόχρεων Προσώπων, μας έβαλες σε πειρασμό και είπαμε να παρακολουθούμε πιο συστηματικά τις κινήσεις σου.

 Επειδή ΔΕΝ πιστεύουμε, ότι είσαι ένας τυχαίος...ψιλικατζής μας έκανε εντύπωση η τελευταία επανεμφάνιση σου, αυτή τη φορά στη ΔΕΗ. Πώλησες, λέει, 2.300 κομματάκια της ΔΕΗ για 15.475,48 ευρώ για Υ.Π και βάσει του Ν. 3340/2005. Δεν είχαμε προνοήσει Παναγιώτη μας να πάρουμε 10 κομματάκια της ΔΕΗ για να το ψάξουμε λίγο παραπάνω, όπως έχουμε κάνει ΗΔΗ με την Πειραιώς. Εκεί να γνωρίζεις, πως ψάχνουμε ένα προς ένα τα πρόσωπα που εκπροσώπησες στην γ.σ της Πειραιώς. Και θα βγάλουμε άκρη, για αυτό εάν ΄΄τρέχει΄΄ κάτι μεμπτόν φροντίστε το.

    Σε βλέπουμε όμως τελευταία σε όλο και περισσότερες εκπροσωπήσεις και κινήσεις έναντι Υπόχρεων Προσώπων.

     Πολύ δραστήριος Παναγιώτη μας, πολύ κινητικός και πολύ ΄΄χωμένος΄΄ να υποθέσουμε.

     Το γνωρίζεις βέβαια, πως ο lobbystas.gr is watching you!

σ.σ. Είδαμε πρωί-πρωί όλα τα δημοσιεύματα του Τύπου για την επένδυση της Sunlight συμφερόντων Π. Γερμανού. Από διθυραμβικά μέχρι...αποθεωτικά. Ωπα

ρε μεγάλοι, καλά να γράφουμε για τις αναμφίβολα επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Π. Γερμανού. Αλλά σιωπή, κουβέντα, λέξη για όλα τα υπόλοιπα. Για την υπόθεση Ludwig, τις κλήσεις του Γαβριήλ Μάλλη δεν έχετε ακούσει το παραμικρό ρε μεγάλοι; Είπαμε όμως είναι ποοοολλά  τα διαφημιστικά ευρώ που ρίχνει στην αγορά η Public.

Δεν υπάρχουν σχόλια: