Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ...


Ιούνιος του 2012. «ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ECONOMOU ...» (ΕΔΩ) είναι η ανάρτηση με αφορμή την συνέντευξη του εφοπλιστή στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit.


 "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ήταν ο τίτλος στην εισαγωγή της συνέντευξης.

 Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη μεταξύ άλλων ο κ Οικονόμου δηλώνει ότι «Οι Γερμανοί εργάζονται, παράγουν και δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό. Έτσι, πρέπει κανείς να δράσει στην παγκόσμια αγορά. Δυστυχώς, οι Έλληνες αυτή τη στιγμή ψάχνουν  κάποιον να κατηγορήσουν για την κρίση τους. Προηγουμένως, οι Έλληνες ήθελαν να φταίνε για όλα οι Αμερικανοί».  

Αυτά και άλλα πολλά πληροφορήθηκαν οι Γερμανοί αναγνώστες από τον "Έλληνα που δεν έχει πρόβλημα " όπως είναι ο τίτλος στην συνέντευξη. Εντός της επικράτειας κανένα μέσο ενημέρωσης δεν είδε, ούτε διάβασε την συνέντευξη. 

Πέρασαν οι μήνες και να  που πρόεκυψε ρεπορτάζ για τον εφοπλιστή. Ειδικότερα το ενημερωμένο newmoney.gr είχε δυο ρεπορτάζ για τον εφοπλιστή. "O Γ. Οικονόμου μεταφέρει την έδρα της Ocean Rig στην Αθήνα" και "Dryships- Στόχος έσοδα 88 εκατ. ευρώ από πώληση μετοχών της Ocean Rig".

Έχω μείνει έκπληκτος. Είναι διχασμένη προσωπικότητα ο εφοπλιστής; 

Το καλοκαίρι αναφερόμενος στην Ελλάδα και τους Έλληνες στη Zeit έσταζε … όχι μέλι - αλλά χολή. 

Μάλιστα θα μεταφέρει λέει και την έδρα


του εδώ, όπως μας ενημερώνει το έγκριτο newmoney.gr. Που κ Οικονόμου; Στη χώρα που οι πολίτες της ψάχνουν ευθύνες άλλοτε στους αμερικανούς και άλλοτε στους γερμανούς  όπως λέτε.

Τελικά θα πρέπει να σας είναι ευγνώμονες και οι γερμανοί αφού κατά δήλωση σας "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" αλλά και οι έλληνες που παρά τα καλοκαιρινά σας  «μπινελίκια» θα μεταφέρεται στα πάτρια εδάφη την έδρα της Ocean Rig...         

Δεν υπάρχουν σχόλια: