Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

NEWMONEY EVERY DAY !!!


Καλημέρα στα παιδιά στο NEWMONEY.GR

Προκαταβολικά θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί πραγματικά προσφέρεται newmoney.

 Δεν θα μείνω μόνο στα λόγια αλλά θα περάσω και στην πράξη. Παρακαλώ όπως δεχτείτε το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ από τα κέρδη μου, τα οποία αποκόμισα αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Την Τρίτη σας διάβασα σχετικά με την αναφορά σας στον ΟΠΑΠ.

Στον ΟΠΑΠ σήμερα οι ξένοι

Στον ΟΠΑΠ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των ξένων σήμερα. Η μετοχή κινείται ανοδικά πάνω από τα 6,7 ευρώ με όγκο συναλλαγών που έχει ξεπεράσει τα 460 χιλ. τεμάχια. Πλέον ο τίτλος του Οργανισμού έχει  ξεπεράσει τα επίπεδα Σεπτεμβρίου 2012 πριν δηλαδή τη μεγάλη διόρθωση ευρώ προς τα 4 ευρώ.  
   
Διαβάζοντας το σχόλιο κατάλαβα ότι σήμερα αγοράζουν οι ξένοι και ότι πλέον το χαρτί αφού ξεπέρασε και την μεγάλη διόρθωση έχει μπροστά του άνοδο. Σκέφτηκα λοιπόν και λέω τι καλά. Βρήκαμε ΜΑΛΑΚΕΣ να ξεφορτώσουμε (τους ξένους). Πουλάω όλα τα χαρτιά που είχα και παίρνω και 100 συμβόλαια στα παράγωγα. Πωλητής και short. Η συνέχεια είναι γνωστή. Δεν χρειάζεται να σας την αναλύσω.

Κάθε μέρα λοιπόν Newmoney. If you don't drive your business you will be driven out of business.

Υ.Γ. Μην αδικήσω και το BankingNews.gr. Κάθε μέρα. Πέτρο εσένα θα σου στείλω Porsche για δώρο. Είσαι ένας και μοναδικός …      

Δεν υπάρχουν σχόλια: