Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ LOBBYSTAS.GR ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ...

Του Νίκου Πάσχου
Τον Ιούλιο δημοσιεύω ρεπορτάζ με τίτλο «ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ...» (ΕΔΩ) . Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό με ντοκουμέντα και αφορά μεταξύ άλλων και τον Χρήστο Γιαννόπουλο Διευθυντή του υφυπουργού Μαυραγάνη. Αυτά Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012. Μετά την δημοσίευση ο Γιαννόπουλος απομακρύνθηκε άρον άρον. Τον Αύγουστο το "ΠΑΡΟΝ" δημοσιεύει την παρακάτω είδηση.

Εντολή Μαξίμου: Να φύγει αμέσως!


Σαν βόμβα έσκασε στον 3ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας η εντολή του Μαξίμου, που έφτασε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής: Να αποπεμφθεί αμέσως ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, Αντώνης Γιαννόπουλος, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Ελέγχου.  Για το τι ακριβώς συνέβη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Το μόνο που προέκυπτε ήταν ότι την εντολή την έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Λέγεται ότι κάποια καταγγελία με στοιχεία έκανε στον πρωθυπουργό γνωστός του επιχειρηματίας. Για να παρέμβει αστραπιαία ο πρωθυπουργός πρέπει η καταγγελία να ήταν τεκμηριωμένη με συγκεκριμένα στοιχεία. Η απομάκρυνση δημοσιεύθηκε αμέσως στο ΦΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της εβδομάδας είχε επισκεφθεί τον κ. Γιαννόπουλο στο γραφείο του στο υπουργείο ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, που και αυτός, ως γνωστόν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί ύστερα από καταγγελία του τότε γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημ. Σπινέλη, ότι με έγγραφό του κουκούλωνε λαθρεμπόριο καυσίμων που έκαναν βενζινοπώλες….

 Ο Γιαννόπουλος απομακρύνθηκε λόγο του ρεπορτάζ από το Lobbystas.gr. Ο εκδότης κύριος Μάκης Κουρής είδε την εξέλιξη και «έστησε» το παραμυθάκι που διαβάσατε παραπάνω.

ΤΟ LOBBYSTAS.GR ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.  

Εφόσον είναι έτσι όπως ισχυρίζεται το "ΠΑΡΟΝ" τότε:

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας; 

Εφόσον είναι τεκμηριωμένη με στοιχεία η καταγγελία του γνωστού του πρωθυπουργού γιατί απομακρύνθηκε ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, Χρίστος Γιαννόπουλος, μέχρι πρότινος (τότε) γενικός διευθυντής Ελέγχου και δεν έστειλε το πρωθυπουργικό γραφείο τον φάκελο στον εισαγγελέα;

 Μάκη Κουρή αν δεν βγεις να τεκμηριώσεις και να μας πεις αυτά που γράφεις, τότε είσαι παπατζής παραμυθατζής «δήθεν» έκδοτης που «κλέβεις» ρεπορτάζ, τα μαϊμουδίζεις όπως θες, με μόνο σκοπό τη ύπαρξη της εφημερίδας και τη δανειοδότηση της από τους τραπεζίτες.

 Η δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον έκδοτη και να ρωτήσει και το πρωθυπουργικό γραφείο.

 Ποιος λέει αλήθεια;

 Στου Μαξίμου συγκαλύπτεται σκάνδαλα φίλων επιχειρηματιών του πρωθυπουργού και δεν τα στέλνετε στον εισαγγελέα; 


Υ.Γ. Περιμένοντας την επίσημη θέση κυρίως του Μαξίμου και της δικαιοσύνης συγκεντρώνω όλα τα «ρεπορτάζ» του κυρίου Μάκη Κουρή που δημοσιεύει στο «ΠΑΡΟΝ» καθήμενος στην πολυθρόνα του και διαβάζοντας Lobbystas.gr...   

Δεν υπάρχουν σχόλια: