Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ...

Tου “Αλιέως”
Ο κόσμος δεν πιστεύει, πως για όλα ευθύνεται μόνον ο πρώην τσάρος και αυτό φαίνεται να προκύπτει από δημοσκόπηση- έρευνα, που πρόκειται να δημοσιευθεί στο κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας της πρώτης 3άδας.

Μάλιστα σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή του lobbystas.gr το ποσοστό των ερωτηθέντων που δεν πείθονται από τη μονόπλευρη κατηγορία του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι εντυπωσιακά υψηλό, καθώς λέγεται πως ξεπερνά το ολοκληρωτικό 80% με πάνω από 50% να θεωρεί πως ευθύνονται εξίσου οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος. Η κοινή γνώμη θεωρεί δεδομένο, πως από ΠΟΛΙΤΙΚΑ πρόσωπα το περιεχόμενο της λίστας ΔΕΝ εξαντλείται με τις εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου και γι αυτό βοά και για άλλους εν ενεργεία πολιτικούς ακόμη και κυβερνητικούς εταίρους. 

  Ο lobbystas.gr επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες να φωτίσει κάποιες άλλες πλευρές της υπόθεσης, να εγείρει ερωτήματα, να διευρύνει την στοχοθέτηση. Αυτό γιατί σύμφωνα με τη δεύτερη ανάγνωση των στοιχείων θεωρείται έως απίθανο η λίστα Λαγκάρντ να δείχνει ΜΟΝΟΝ τον Γ. Παπακωνσταντίνου από πολιτικά πρόσωπα. Δίνουμε δε ένα σημαντικό στοιχείο, που αφορά στην ουσία της λίστας αφορά δε στα 2.062 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ και οχι ΟΝΟΜΑΤΑ, όπως στρεβλώς επιχειρείται να φανεί. Επίσης οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, Εμμανουήλ Σκαρμέας & Θεόδωρος Φλωράτος, οι οποίοι παρέλαβαν τη λίστα από τους γάλλους στις ένορκες καταθέσεις τους (στις 24/12) ήταν κατηγορηματικοί. Η λίστα περιλαμβάνει 2.062 ηλεκτρονικά αρχεία το καθένα από τα οποία μπορεί να εμφανίζει ή παραπέμπει σε ένα, δύο ή και περισσότερα παρένθετα ονόματα, φυσικά πρόσωπα και εταιρικά ΑΦΜ/προφίλ.

Με βάση λοιπόν μία δεύτερη ματιά το ΄΄ψωμί΄΄ κρύβεται στις διαδρομές του κάθε αρχείου ξεχωριστά που φέρεται να ΄΄δείχνει΄΄ συγγενείς ή και συνδεδεμένα ΑΡΜΑΕ σχημάτων που εμπλέκονται με πολιτικά πρόσωπα.

Ισως και να μην είναι τόσο τυχαία η επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει το στόχαστρο πέραν του Γ. Παπακωνστυαντίνου ζητώντας να συμπεριληφθούν οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος.

Επίσης μπορεί να μην είναι τυχαίο το, ότι η λίστα παραδόθηκε από τους γάλλους- και μάλιστα μέσω


ακριβώς ποίας της οδού έφθασε στα χέρια του Γ. Παπακωνσταντίνου- με τον αποστολέα να γνωρίζει πολύ καλά πως συμπεριλαμβάνονταν ονόματα συγγενών του πρώην τσάρου. Το, ότι ο τότε υπουργός ήταν ευάλωτος και ΄΄εκβιάσιμος΄΄σε μία τόσο καθοριστική συγκυρία για την Ελλάδα ενδεχομένως να λέει πολλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ακολουθούν την ρήση του λιβανέζου Γκιμπράν ΄΄ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, Ο...ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ΄΄.