Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ...

Tου “Αλιέως”
Απόλυτα επιτυχές κρίνεται το΄ εθνικό επενδυτικό προσκλητήριο΄΄, που έχει καλέσει ο Αντ. Σαμαράς.

Ο ένας, Δαυίδ, φεύγει για Λονδίνο. Ο άλλος,, Φιλίππου, για Λουξεμβούργο. Και ο τρίτος, Κυριακόπουλος, την κάνει με ελαφρά βηματάκια. Η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη απόφαση μεταφοράς της έδρας της S&B (ο lobbystas.gr σας είχε προιδεάσει σε άσχετο χρόνο) δεν ήταν...κεραυνός εν αιθρία. Απεναντίας.

Είναι ωστόσο δείγμα γραφής των εφοπλισταράδων μας, των grand επιχειρηματιών μας, της αστικής μας τάξης (τρομάρας της), του γκοβέρνου που κάνει κουμάντο στην χώρα. Είναι ίδιον των ανθρώπων, που τολμούν και κουνούν το δάκτυλο στο καθημαγμένο πόπολο.

  Ποιός ο κ. Κυριακόπουλος πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, που σε στιγμές ΄΄εθνικού επενδυτικού προσκλητηρίου΄΄ παίρνει την εταιρεία του και την κοπανάει,

   την εταιρεία του, που τόσα χρόνια εκμεταλλεύεται, αξιοποιεί τον ορυκτό πλούτο του τόπου, που έχει κάταντήσει σεληνιακό τοπίο τη μισή Μήλο, που ρυπαίνει την χώρα του.

  Ποιός ο κ. Βιδάλης (θυμόσαστε το θέμα για τον άνθρωπο του Τζ. Σόρος; ) που έχει διοριστεί σε μια τόσο σημαντική θέση από τον Αντ. Σαμαρά. Για διορισμό μιλάμε, για διορισμό...

   Για ποιόν ΣΕΒ μιλάμε .Τον Σύνδεσμο ο πρόεδρος του οποίου έχει στήσει επενδυτικό fund στο Λουξεμβούργο και εδώ και χρόνια ΔΕΝ έχει βιομηχανία ή παραγωγική δραστηριότητα; Τον κ. Δασκαλόπουλο, ο οποίος φαντασιωνόταν τον εαυτό του και πολιτικό παράγοντα; Χα!

Τον κ. Κυριακόπουλο, πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ

Εν τέλει θα πειστώ, πως κάθε χώρα έχει την αστική

τάξη, τους εφοπλιστάδες και επιχειρηματάδες που της ταιριάζουν
.
ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: