Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ; Ο ΛΑΤΣΗΣ Ή ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

Tου “Αλιέως”
Μόνο θεωρητικό δεν είναι το ερώτημα του lobbystas.gr γιατί με τα όσα συμβαίνουν στον όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων έχει σημασία ποιός πληρώνει την προκλητική πολιτική της διοίκησης. Τελευταία περίπτωση και ίσως χαρακτηριστικότερη είναι αυτή του διορισμού του Σαράντου Κυριακόπουλου στις θυγατρικές του ομίλου ΒΑΡΔΑΞ (www.elpet-balkaniki.gr) και ΟΚΤΑ (www.okta-elpe.com) στην θέση του Ε. Τζιόλα.

 Μέχρις εδώ καλά θα πείτε, έφυγε ο πρώην βουλευτής, υφυπουργός και κολλητός του Ακη (ένας είναι ο Ακης) και διορίσθηκε ο πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς ανήκων στον ευρύτερο ΄΄προοδευτικό χώρο΄΄ . Η πολιτική αναφορά μας παραπέμπει και εξηγει την...σιωπή, που τηρεί για το θέμα της επαναπρόσληψης του κ. Κυριακόπουλου ο λεγόμενος ΄΄αριστερός΄΄ χώρος της Θεσσαλονίκης. Σημειωτέον, πως ο εν λόγω υψηλόβαθμος και αναντικατάστατος- όπως φαίνεται- παράγων/μεγαλοστέλεχος φέρεται να έλαβε αποζημίωση 600.000 (!) όταν συνταξιοδοτήθηκε τον Οκτώβριο. Για αυτό ο lobbystas.gr διερωτάται εάν την προκλητική πολιτική της διοίκησης Κωστόπουλου την πληρώνει ο νέος μεγαλομέτοχος του ομίλου PO&IH (συμφερόντων Σπ. Λάτση) ή το Δημόσιο (δλδ ο συνήθης μ@λ@κ@ ς έλληνας μισθωτός, φορολογούμενος). Διερωτάται επίσης για το πως θα αναπληρωθούν τα μερίδια αγοράς που απώλεσε ο όμιλος επί διοικήσεως Τζιόλα, εάν έχει ελεγχθεί ή ελέγχεται ή πρόκειται να ελεγχθεί ο επιφανής ΠΑΣΟΚος αλλά και ποιά μέλη του ΔΣ υπερψηφίζουν την επαναπρόσληψη Σ. Κυριακόπουλου. Το Μαξίμου γνωρίζει τι ακριβώς παίζει στα ΕΛ.ΠΕ, ο φίλτατος Γ. Στουρνάρας που λυπάται για τις περικοπές μισθών και συντάξεων στους

χαμηλόαπόκληρους, ο Αντ. Σαμαράς έχει εικόνα των ενεργειών Κωστόπουλου αλλά και τον ρόλο του έτερου πρώην (;) ΠΑΣΟΚου κ. Καραχάλιου.

σ.σ. εάν θυμόμαστε καλά ουδέποτε έγιναν γνωστά τα ονόματα έγκυρων δημοσιογράφων, οι οποίοι μετά από μακρά θητεία στα ΕΛ.ΠΕ (όταν βασικός μέτοχος ήταν το Δημόσιο) συνταξιοδοτήθηκαν και πριμοδοτήθηκαν με πλουσιοπάροχα εφ΄άπαξ.

ΣΗΜ. Συνελήφθη ο Λ. Λαυρεντιάδης (νοσηλεύεται  ήδη στον Ευαγγελισμό) και επίκεινται και άλλες συλλήψεις εμπλεκόμενων.

Αλήθεια που είναι τώρα στα πολύ δύσκολα οι ΄΄στρατιές΄΄ δημοσιογράφων, συμβούλων, μεγαλόσχημων καη μη παταρεχάμενων που ευννοήθηκαν τα μάλα από τον επιχειρηματία. Μετ΄εκπλήξεως  διαπιστώνω πως τα πιο λάβρα κείμενα κατά του Λ.Λ υπογράφονται από τους πάλαι ποτέ ευεργετηθέντες.

1 σχόλιο:

yellowbird είπε...

O Θανάσης Μαυρίδης του Capital κάποτε παρουσίαζε τον Λούα Λόυα ως το μέλλον της Ελλάδας και το πρότυπο επιχειρηματία . Το 2006 πήρε και βραβείο επιχειρηματία της χρονιάς . Δεν ξέρω αν του το έδωσαν για τις αλλαξοκολιές τότε της ΝΕΟΧΗ ή επειδή είχε διαφημίσεις σε όλα τα οικονομικά sites και εφημερίδες . Μετά τον υποστήριξαν όλοι πρωτοστατούντος του Μαυρίδη να μαζέψει 1,8 δις για την φούσκα της ΑΛΑΠΙΣ από το ΧΑΑ .
Χθες λοιπόν φίλε Λομπύστα ο Μαυρίδης στο ΣΚΑΙ ήταν ο πρώτος που απαρνήθηκε τον ΛΛ ...
Να δούμε τι θα γίνει με τον θείο Ανδρέα . Ο ΛΛ είναι μια μικρογραφία του .