Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ...

Του Νίκου Πάσχου
Η κατασκευαστική θαύμα !!! Πουλά μπλουζάκια, παίρνει δάνεια εκατομμυρίων από τους τραπεζίτες με μηδενικό κύκλο εργασιών και ζημιές, του αγοράζει τη βίλα στην Εκάλη έναντι 2.000.000 και βρίσκει επενδυτές που μπαίνουν στην Α.Μ.Κ με 7.000.000 ευρώ !!! Ποιος ο ρόλος του φαληρημένου Μάκη Σειριάτου; 

Ήταν πέμπτη τον Μάιο του 2008. Ο Μάκης σύστησε την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΖΙ−ΑΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο  «ZOYGLA G.R. Α.Ε.». Το μετοχικό κεφάλαιο στα 100.000 ευρώ (Χίλιες (1.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας κάθε μίας εκατό (100,00) ευρώ). Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείτο από τους: Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο δημοσιογράφο, Γεώργιο Αγιοστρατίτη δικηγόρο,  Αλεξάνδρα Καπελατζή (σύζυγος του άλλοτε κραταιού διαφημιστή της Ashley & Holmes Μάκη Σεριάτου). 

Μετά τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων εκλέχτηκε το νέο δ.σ που συγκροτήθηκε από τους Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο  Γεώργιο Αγιοστρατίτη και Κιμ − Βίβιαν Κίλιαν. 

Την ίδια ακριβώς ημέρα ιδρύεται και η  «ΦΙΝΤΕΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με διακριτικό τίτλο «ΦΙΝΤΕΛ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.». Το μετοχικό κεφάλαιο στα 100.000 ευρώ (Χίλιες (1.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας κάθε μίας εκατό (100,00) ευρώ). 

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείτο από τους: Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο του Ευθυμίου φοιτητή, Κιμ−Βίβιαν Κίλιαν, Γεώργιο Αγιοστρατίτη, Αλεξάνδρα Καπελατζή (σύζυγος του άλλοτε κραταιού διαφημιστή της Ashley & Holmes Μάκη Σεριάτου). Μετά τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων εκλέχτηκε το νέο δ.σ που συγκροτήθηκε από τους Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο Γεώργιο Αγιοστρατίτη και Κιμ − Βίβιαν Κίλιαν.

Και στις δυο εταιρίες συμμετέχει ως μέτοχος η Αλεξάνδρα Καπελατζή η οποία δεν εμφανίζεται στο δ.σ μετά από τον ορισμό του από την γενική συνέλευση.

Σκοπός της “Zougla.gr” σύμφωνα με το καταστατικό της είναι η ενασχόληση με τα media (web, διαφημίσεις κ.τ.λ) ενώ της ΦΙΝΤΕΛ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. με το real estate όπως άλλωστε το δηλώνει και ο διακριτικός της τίτλος.

Ο κύκλος εργασιών για τις χρήσεις 2008 και 2009 για την «Φιντέλ» είναι μηδενικός (0). Η ζημιές στα 124.587 και 320.018 ευρώ αντίστοιχα. Ο τραπεζικός δανεισμός ανέρχεται στα 6.826.619 ευρώ. Τέλος του 2011 η εταιρία προβαίνει στην τροποποίηση του καταστατικού της και συμπληρώνει εκτός από της εργασίες με τα ακίνητα και δραστηριότητες που ορίζονται από το  «Χονδρικό και λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού (ενδυμάτων) και υποδημάτων, δερμάτινων ειδών και ειδών ταξιδιού, συσκευών κινητής τηλεφωνίας και εξαρτημάτων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εξαρτημάτων, είδη δώρων καθώς και διαφόρων άλλων ειδών, τα οποία θα πωλούνται με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου». 

Μια κατασκευαστική εταιρία πουλά και μπλουζάκια είδη δώρων κ.τ.λ. μέσω διαδικτύου! Αυτή τη δραστηριότητα όμως την βλέπουμε να γίνεται μέσω της “Zougla.gr”! Ταυτόχρονα η «Φιντέλ» αγοράζει από τον Μάκη το σπίτι ιδιοκτησίας του, έναντι 2.042.144 ευρώ. Το ίδιο έτος γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην «Φιντέλ» ύψους 7.000.000 ευρώ. Σε μια κατασκευαστική με μηδενικό κύκλο εργασιών, με συνεχόμενες ζημιογόνες χρήσεις, με τεράστιο τραπεζικό δανεισμό για τα δεδομένα της εταιρίας που θα πουλήσει μπλουζάκια, κάποιοι χώνουν 7 εκατομμύρια ευρώ!  
   

Μάκη αλήθεια με τη εγγυήσεις σου είχε δώσει η Proton 9.000.000 ευρώ  δάνειο ως κεφάλαιο κίνησης στην VETO που έκλεισες και  μεταβίβασες κατόπιν στον Κυριακίδη; Μάκη τι λέει το πόρισμα  της ΤτΕ; Μάκη που πήγαν τα λεφτά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: