Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ¨Η ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ;

Tου “Αλιέως”
Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Καρακούσης σήμερα στο ΒΗΜΑ, όπου ξιφούλκησε με ασυνήθιστο για αυτόν τρόπο κατά των Ευρωπαίων.

Ο τίτλος του κύριου άρθρου του διευθυντή της εφημερίδας (δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση) τα λέει όλα- Μπορεί να είστε τόσο ξεφτιλισμένοι Ευρωπαίοι; αφήνοντας εμβρόντητο ένα γαλουχημένο με σμιλεμένη αλλά ηπίων τόνων κριτική.

 Να ξύπνησε το αριστερό παρελθόν του Αντώνη Καρακούση πολύ  δύσκολο αν και διαφέρει σε αρκετά από άλλους πρώην συντρόφους του, οι οποίοι εδώ και χρόνια συναγελάζονται με την εξουσία, διαπλέκονται με τα συμφέροντα, είναι συνδαιτημόνες των τραπεζιτών ή συγκαταλέγονται στις λίστες Χριστοφοράκου.

Είναι άλλη πάστα ο Αντώνης παρά την όσμωση του με το κατεστημένο, τα συμφέροντα των Λαμπράκη- Ψυχάρη που εξυπηρέτησε ή υπηρετεί μέχρι σήμερα. Για αυτό και ο λόγος του μετράει παραπάνω, σημαίνει κάτι περισσότερο και κρύβει πολλά, προοιωνίζοντας συχνά εξελίξεις.

Ουσιαστικά σε μία τόσο ρευστή συγκυρία, με την κυβέρνηση επί ξυρού ακμής, τον ΣΥΡΙΖΑ εντελώς απαξιωτικό για τον Αντ. Σαμαρά και τους χειρισμούς του ανεβάζει τους τόνους βάλλοντας κατά των γερμανών, εκθέτει την Αγκ. Μέρκελ και κατηγορεί τον Β. Σόιμπλε πως εξωθεί την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Δηλαδή στο ίδιο μήκος κύματος με τους Financial Times που έχουν κύριο θέμα ακριβώς αυτόν τον εκβιασμό.

 Το ΄΄ζουμί΄΄ φαίνεται να είναι στο κλείσιμο του άρθρου, όπου με αρκετά απειλητικό τόνο προειδοποιούνται (;) ότι η ελληνική πολιτική και η ελληνική κοινωνία δεν μάτωσαν για να δεχθούν τέτοιες εξευτελιστικές συμπεριφορές και στάσεις. Αν επιχειρήσουν τέτοια προσβολή του αισθήματος του λαού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ Ο Ι Κ Ε Ι Ο Θ Ε Λ Ο Υ Σ  ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ και αυτόματης


ανατίναξης της ευρωζώνης. Οι ευρωπαίοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να παίζουν άλλο με τον ελληνικό λαό. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ...

Αραγε ο Αντώνης Καρακούσης ( και προφανώς ο Σταύρος Ψυχάρης) θέλει να πει ή εννοεί αυτό, που καταλάβατε; Και ρωτάμε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά, που το ΒΗΜΑ και ο Α.Κ ΄΄παίζουν΄΄ αυτό το έργο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουν ότι χωρίς δόση στις τράπεζες δεν πρόκειται να πάρουν το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ - που δεν δικαιούνται - και πάνε για πτώχευση στον ΔΟΛ πριν την Ελλάδα! Εξ ου και οι κραυγές και οι ψύθηροι