Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ – ΧΑ - ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ;

Tου “Αλιέως”
   Θαύμα, θαύμα...για ακόμη μία συνεδρίαση η μετοχή της Καθημερινής με ελάχιστα κομμάτια έπιασε ΄΄ταβάνι

΄΄ . Βέβαια το θέμα μόνο καινούργιο δεν είναι για τον lobbystas.gr που παρακολουθεί από κοντά την δραστηριότητα τόσο του Γ. Αλαφούζου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο όσο του ευρύτερου ομίλου (και δη τις ενέργειες του πατέρα Αλαφούζου). Για αυτό πλειστάκις έχει απευθύνει το ερώτημα προς τους καθ΄ύλην αρμοδίους εάν παρακολουθούν τι γίνεται στη μαρκέτα, στα περίεργα του ταμπλό. Ενα από αυτά, εδώ και εβδομάδες, είναι η πορεία της μετοχής της Καθημερινής με λιγοστά τεμάχια και με την αποτίμηση τσούκου-τσούκου να ενισχύεται κατά χιλιάδες ευρουδάκια. Μετά και το χθεσινό ο lobbystas.gr απευθύνει το ίδιο μονότονο ερώτημα εάν παρακολουθείται η μετοχή της Καθημερινής και κατά πόσον η ανοδική κίνηση, ο εξωραισμός της χρηματιστηριακής αξίας σχετίζεται με κάτι πιο ουσιώδες.

Στο σχόλιο μας για τους...Τραπεζηταράδες ο yellowbird υποστηρίζει μεταξύ άλλων, πως στο ποδόσφιαρο το κακό διαιωνίζεται, η Παναθηναική μ@λ@κία θα τραβήξει περί τα 30 εκατ. ευρώ από την Πειραιώς, όπως φημολογείται. Αν είναι δυνατόν!

Α! και επειδή μας το μετέφεραν παρατηρητικοί φίλοι τι στο καλό γίνεται εκεί στον Κέκροπα. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης ψήφισε υπέρ
της πώλησης ακίνητου ΄΄φιλέτου΄΄ στον Στ. Ψυχάρη, βασικό μέτοχο της; Αληθεύει το όνομα της διαμεσολαβήτριας που οι ίδιες πηγές μας μετέφεραν. Σαν να λέμε Σταύρος κερνάει- Σταύρος πίνει! Μια χαρά.

3 σχόλια:

yellowbird είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/22496/daneio-30-ekat-eyrw-sthn-panathhnaukh-symmaxia/

yellowbird είπε...

Σταύρος κερνάει, Σταύρος πίνει εκεί θα κολήσουμε ;
Εδώ κέρασε ο Θεοδωρόπουλος τον Θεοδωρόπουλο υπό την επίβλεψη και την χορηγία του θείου Ανδρέα . Τα λεφτά βέβαια τα έβαλαν τα κορόιδα των 5,2δις της ΜΙΓ .

Τα ξευτιλίκια του ΧΑΑ δεν έχουν τελειωμό . ΟΤΕ, ΜΙΓ, ΑΛΑΠΙΣ, ΑΤΕ, ΤΤ είναι τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών .

yellowbird είπε...

Να πούμε και κάτι άλλο, σύμφωνα με τον κανονισμό οι τράπεζες θα έπρεπε να ήταν εκτός διαπραγμάτευσης, είτε γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα κεφάλαια, είτε γιατί δεν έχουν δημοσιεύσει αποτελέσματα . Πώς να δημοσιεύσουν αποτελέσματα αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται ;