Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

Tου “Αλιέως”
Ωωπ τι διαβάζω για Κ. Μητρόπουλο- ΤΑΙΠΕΔ και IBC- Λάτση σε θέμα ΄ άνεβασμένο΄΄ από τις 02.51΄( καλά τι ώρα πήγες για ύπνο ρε lobbystas.gr). Μου τηλεφώνησε και ένας φίλος νωρίς το πρωί για να με ρωτήσει εάν έχω ακούσει κάτι για ΟΠΑΠ- Κόκκαλη και έμεινα...κάγκελο.

Σκέφτηκα και είδα πως το ΄΄παλιό σύστημα΄΄και παρόν είναι και ενεργό, οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών ξενασηκώνουν κεφάλι (ποιός ξέρει τι διαβεβαιώσεις τους έδωσε ο sir Provo), στα ΜΜΕ περνούν την γραμμή που θέλουν και ενίοτε φτιάχνουν κλίμα όπως καλή ώρα ο κυρ Σταύρος με...πραξικοπήματα και άλλες αστειότητες και η Τρόικα απ΄ ότι καταλαβαίνω θα περάσει το μέτρο για ελαχιστοποίηση των αποζημιώσεων (σε όσους απολύονται) και τα 2-3 μεγάλα έργα φαίνεται πως θα ξεμπλοκάρουν. Εάν δε εγκριθεί και το πακέτο των 31,5 δισ. ευρώ και δοθούν 1-2 δισάκια (από τα 7-8 ) που χρωστά το Δημόσιο διαβλέπω πάρτυ. Στο ΧΑ οι πατριώτες έχουν μαζέψει τα χαρτιά σε πολύ καλές τιμές, απ΄ ότι μαθαίνω οι υπεράκτιες που κάποια στιγμή θα εμφανιστούν σαν ΄΄ ξένοι επενδυτές΄΄ και funds του εξωτερικού είναι σε ανοικτή γραμμή με


Αθήνα και City, ο Σωκράτης Λαζαρίδης είναι στα πάνω του και ετοιμάζει ακόμη ένα Road Show αυτή τη φορά στα νότια του Μανχάταν. 
 Ολα μια χαρά. Μου έστειλε και ένας φίλος τους όρους για τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ και βεβαιώθηκα, το ΄΄παλιό σύστημα΄΄ είναι ΄΄εδώ και δυνατό΄΄. Διαβάζω λοιπόν πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν εταιρείες που την τελευταία 3ετία εμφάνισαν μ.ο κερδών (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) τουλάχιστον 150 εκ. ευρώ. Κάτι θα ξέρουν σκέφτηκα και ρώτησα τον άνθρωπο μου στην Ιντρακόμ για να ΄δω τι κέρδη έχουν κάνει. Στα 153,5 εκατ. ευρώ μου απάντησε και κατάλαβα. Θυμήθηκα και τον φίλο μου τον Πάνο ( Κολιοπάνο) που διορίστηκε στο Δ.Σ του ΟΠΑΠ και ησύχασα, ο κύριος Σωκράτης είναι ο.κ. Λοιπόν Κόκκαλης εντός παιδιάς, όπως ο Μπόμπολας με τον κ. Δημήτρη, αλλά και ο Β.Β, ο κυρ Σταύρος, τα παιδιά της ΓΕΚ, ο Ευάγγελος  ομοίως σχεδόν όλοι οι παλιοί καλοί γνώριμοι. Θυμήθηκα και την είσοδο των Δαυίδ, Στασινόπουλου και Φράγκου στο δ.σ της τράπεζας του Λάτση προ λίγων ημερών (όλως τυχαίως...?) για να έχω καλύτερη εικόνα της κατάστασης.  
Βέβαια ορισμένοι παλιοί της δεύτερης κατηγορίας έχουν τεθεί εκτός παιχνιδιού (όπως ο Πανούσης, Αλλαμανής, Μπατατούδης κ.α) αλλά έτσι είναι η ζωή. Εδώ έμειναν εκτός και κάποιοι νεότεροι, που νόμισαν πως θα μπορούσαν να είναι παρόντες όπως λ.χ ο Ρέστης και κανάδυό ονόματα που δεν μου έρχονται εύκολα στο μυαλό. Περιμένω και την υπόθεση Καρούζου για να δω ποιούς θα βγάλει από τη μέση, τις λίστες και τις διάφορες επιλεκτικές ΄΄αποκαλύψεις΄΄ , το stickάκι που ο Παπακ είχε δώσει στον Καπελλέρη αλλά μετά και στον Διώτη για να το παραλάβει ο Μπένυ που το είχε... ξεχάσει σε ένα συρτάρι και τούμπαλιν. Εμφανίστηκε και ο Νικόλας (Καραμούζης) και σιγουρεύτηκα. 
Αντε παιδιά όπως παλιά,λες και δεν πέρασε μία μέρα. Ούτε μία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: