Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΚΔΟΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ...

Tου “Αλιέως”
Ο ex μεγαλομέτοχος του ΔΟΛ στα χέρια του Αντώνη;
Τι σηματοδοτεί η κοινωνική συνάντηση Μαρινάκη - Χατζηνικολάου.
Μιχάλη (Σάλλα) basta πια θα μας πάρουν είδηση και οι αδαείς!

Τι γίνεται με τον Victor Restis και πως αίφνης ο εφοπλιστής ανακοίνωσε, πως αναθέτει την εκπροσώπηση των επιχειρήσεων του ΜΜΕ στον Αντώνη Πίκουλα. Είναι μία κίνηση, που σύμφωνα με το ΠΑΡΟΝ (στήλη Τυπολογίες) προκάλεσε συναγερμό.

Α! όπως βλέπεις Μάκη (Κουρή) ο Lobbystas.gr δεν έχει πρόβλημα να αναφερθεί σε τρίτες πηγές, όταν ΄΄αλιεύει΄΄ μία ενδιαφέρουσα είδηση, όταν αναπαράγει κάτι που ΔΕΝ είναι δικό του και γενικά ΔΕΝ καμώνεται τον καμπόσο με τις ΄΄πλάτες΄΄ και τα ρεπορτάζ άλλων. Απαραίτητη διευκρίνηση γιατί...ξέρεις εσύ.

  Η κουβέντα μας όμως αφορά στον Victor Restis τον οποίο ο Lobbystas.gr έχει περί πολλού εδώ και καιρό, παρακολουθώντας με ξεχωριστό ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του εφοπλιστή, το πως ΄΄αδειάστηκε΄΄ από τον κύριο Σταύρο, την πραγματική θέση της εισηγμένης εταιρείας του κ.α. Κηρυγμένος στο παρασκήνιο ο ΄΄πόλεμος΄΄επιχειρηματιών, εφοπλιστών και κάθε λογής εμπλεκόμενων με πιο τελευταία την ΄΄επίθεση΄΄ του Γ. Μπόμπολα- μέσω του Εθνους της Κυριακής στον V. Restis. Α! και την αναφορά από το MEGAλο κανάλι της επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία Lamda Development- IBC για το Golden Hall. Ηταν άλλωστε η μόνη φορά, εάν θυμάμαι καλά, που εδώ και καιρό το MEGA ασχολήθηκε, έδωσε αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο το ότι αφορούσε ερευνητέα συμφωνία εταιρείας του ομίλου Λάτση; δεν νομίζω.

   Ομως η είδηση που ενδεχομένως και να προοιωνίζεται ανατροπές είναι αυτή, που αφορά στον Β. Μαρινάκη και Ν. Χατζηνικολάου. Η συνάντηση των δύο μπορεί να έγινε βέβαια στο περιθώριο δεξίωσης του προέδρου του Ολυμπιακού στο εφοπλιστικό λόμπυ. Ωστόσο το γεγονός, πως σε


αυτή την δεξίωση του Β. Μαρινάκη προσεκλήθη και ο Ν. Χατζηνικολάου πιθανότατα κάτι σηματοδοτεί. Αφ΄ενός γιατί οι προθέσεις και τα σχέδια του ερυθρόλευκου επιχειρηματία στον χώρο των ΜΜΕ είναι πρόδηλα αφ΄ετέρου λόγω των θερμότατων σχέσεων του δημοσιογράφου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, της κόντρας του Β. Μαρινάκη με την πλευρά Αλαφούζου και τις τελευταίες ανισορροπίες μεταξύ των μετόχων του MEGAλου καναλιού και των τελευταίων ΄΄επιθέσεων΄΄ των δύο  εξ΄αυτών ( Στ. Ψυχάρη- Γ,. Μπόμπολα) κατά των συμφερόντων Σπ. Λάτση.

σ.σ. είπαμε ρε Μιχάλη (Σάλλα ) αλλά όχι και να διαρρέεται δεξιά & αριστερά στην αγορά, πως η Πειραιώς χτυπά και το ΤΤ. Εντάξει το Σύστημα και οι δανειστές για λόγους, που δεν γνωρίζουμε (και δεν μας αφορούν) συμπεριέλαβαν την Πειραιώς στο κλειστό κλαμπ των συστημικών τραπεζών και έπραξαν τα δέοντα. Προς ικανοποίηση δική σου, της πολυπληθούς αυλής σου και βεβαίως- βεβαίως των μεγαλομετόχων, μεγαλοεπιχειρηματών που έχεις βάλει σε δύο ή τρεις αυξήσεις κεφαλαίου σε πολύ υψηλότερες τιμές. Θυμάσαι πιστεύω, έτσι δεν είναι; και την δυσαρέσκεια του Β.Β και τη μουρμούρα του Θόδωρου Aegean και άλλων.

Ξεχνιώνται αυτά!

Εν πάσει περιπτώσει στην Πειραιώς έλαχε να πάει η Αγροτική (έστω έτσι όπως πήγε με τον διαχωρισμό της σε τοξική και καλή τράπεζα εις υγείαν των κορόιδων μικροεπενδυτών) αλλά και η Geniki Bank (θα έμαθες πως την είδηση την έβγαλε πρώτος ο Lobbystas.gr). Αλλά να βλέπω και να διαβάζω τις τελευταίες ημέρες δεξιά και αριστερά, πως η Πειραιώς διεκδικεί και το ΤΤ ε! πάει πολύ! Θα πεις με τις διαρροές και τις φήμες όλο και τσιμπάει η μετοχούλα (στα 0,67 ευρώ λίγο πιο νωρίς) και η αποτίμηση του ομίλου, που αισίως έφθασε τα 760 εκατ. ευρώ.

Αλλά basta πια θα μας πάρουν είδηση και οι αδαείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: