Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΛΕΤΟ. ΓΕΛΙΟ ΟΧΙ ΦΩΣ ...

Tου “Αλιέως”
Το ό τι έχει ξεφύγει η κατάσταση μας είναι γνωστό. Το ό τι επιχειρηματικό-οικονομικά συμφέροντα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα άλλο για την επιστροφή στη δραχμή, άλλο για τον παραγκωνισμό του αντιπάλου και άλλο για την εδραίωση της θέσης του στα...στασίδια της επόμενης ημέρας είναι προφανές. Μετέρχονται δε όλο και πιο αμφιλεγόμενων μεθόδων, ΄΄μαφιόζικων΄΄ χτυπημάτων με τη δυσωδία να διαχέεται σαν το...σαρίν στην ατμόσφαιρα δηλητηριάζοντας τα ελάχιστα ψήγματα καθαρού αέρα, που έχουν απομείνει στην ελληνική ατμόσφαιρα.

 Το ενδιαφέρον είναι, πως στις...ομορφιές όλων αυτών μπλέκονται, χρησιμοποιούνται και ΄΄συνάδελφοι΄΄ , δημοσιογράφοι και παρουσιαστές άλλοτε υπεραμύντορες του Μνημονίου, εν συνεχεία μέχρι Συριζαίους και τελευταία τούμπαλιν σε σημείο να έχει χαθεί στην κυριολεξία το...τόπι.

Βλέπετε οι αποκαλύψεις της μαχήτριας Αριστέας δεν προχώρησαν στα ενδότερα των λιστών Χριστοφοράκου για να ενημερωθούμε ποιοι δημοσιογράφοι λ.χ. εκτός από ταξειδάκια για να παρακολουθήσουν αγώνες F1 είχαν και άλλου είδους προσοδοφότερες συναλλαγές.

Βλέπετε η υπόθεση των καταγγελιών για το ένα εκατομμυριάκι που πήρε ο κ. Τσουκάτος για να το δώσει στο  κόμμα, με το ΠΑΣΟΚ να δηλώνει άγνοια αλλά ουδείς να ασχολείται λες και το ένα μύριο είναι ψύχουλα. Εκτός και εάν είναι μπροστά σε αυτά, που φαγώθηκαν και φυγαδεύτηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

  Εχει όμως και την πλάκα του όλο αυτό το ξεφώνημα, που γίνεται τον τελευταίο καιρό. Από τις αποκαλύψεις της Real News, τα ΄΄γαλλικά΄΄του Μειμαράκη κατά του Παυλόπουλου, των θέσεων που λαβαίνουν διάφοροι τηλεοπτικοί αστέρες και κήνσορες της δημοσιογραφίας.

Για παράδειγμα πλάκα έχει να βλέπεις στο χθεσινό δελτίο του ΣΚΑΙ ( ή στην εκπομπή του Ευαγγελάτου) την Αρ. Σιδηροκαστρτίτου να ξιφουλκεί κατά των εργαζομένων στο Δημόσιο. Ποιά η δημοσιογράφος, η οποία επί μακρόν ΄΄σιτίστηκε΄΄ από τις  business του

Λαυρ. Λαυρεντιάδη (αυτό προφανώς δεν είναι μεμπτόν) αλλά παράλληλα επί σειρά ετών διορισμένη, αποσπασμένη στη γενική γραμματεία ενημέρωσης ( αρχικά στα Ζαλοκώστα εν συνεχεία στην Πάντου) ήταν μία από τους δεκαδές δημοσιογράφους που αμείβονταν χωρίς να πατούν το πόδι τους.
Εχουν γίνει σημεία και τέρατα όλα αυτά τα χρόνια από τα πολύ- πολύ υψηλά μέχρι τα χαμηλότατα στρώματα σε όλους τους τομείς.

Και απ΄ ότι φαίνεται κάποιες  από τις πομπές  έχουν αρχίσει να βγαίνουν εδώ και εκεί. Με τον πολίτη, σταθερό μ@λ@κα & υποζύγιο των Μνημονιακών επιλογών να παρακολουθεί εμβρόντητος. Πάντως πέφτει γέλιο πολύ και όπως΄προοιωνίζονται οι εξελίξεις θα πέσει άπλετο. Γέλιο όχι φως...    

Δεν υπάρχουν σχόλια: