Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΄΄ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ΄΄ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ...

Tου “Αλιέως”
Είχαμε πει μόλις την Παρασκευή πως ο Παναθηναικός δεν είναι twitter για να διοικείται με...τιτιβίσματα,  εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθουμε σύντομα. Ομως μετά και τη νέα  ΄΄μεγαλειώδη΄΄ εμφάνιση και το ΄΄ηρωικό΄΄ Χ με τον Ατρόμητο και τα όσα ακολούθησαν στα social media και τα σχολιανά, που άκουσες από φιλάθλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο twitter σου η κατάσταση εκτραχύνεται. Οχι για την άθλια εμφάνιση της ομάδας αλλά για τις νέες κατηγορίες που εξαπέλυσες κατά της διαιτησίας, των αντιπάλων, της παράγκας κ.λ.π μόνο στο Διεθνές Κέντρο Συνωμοσιολογίας δεν αναφέρθηκες. Προκαλώντας από ειρωνικά σχόλια μέχρι...γαλλικού περιεχομένου μηνύματα. Ωστόσο εκεί στην Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν φαίνεται να συναισθάνεσθαι πως εξελίσσεται η κατάσταση και συνεχίζετε απτόητοι.

Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού πλέον ο Χρ. Παναγόπουλος ( ΣΚΑΙ- πρώην ΕΡΤ κ.λ.π) λες και πρόκειται να γυρίσετε κανά σήριαλ ή ντοκυμαντέρ για την καλλιέργεια τριφυλλιού.

 Ο Κρ. Βαζέχα έκανε την αρχή ( το Σάββατο στο αθλητικό ραδιόφωνο του Γ. Μπόμπολα) ζητώντας την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Στην ανάγκη επιστροφής της οικογένειας αναφέρθηκαν πολλοί φίλαθλοι και οπαδοί στο τελευταίο δικαιολογημένο ΄΄χώσιμο΄΄τους στην Συμμαχία σας, τη νέα διοίκηση του ΠΑΟ, τα τιτιβίσματα σε άπταιστα ΄΄γαλλικά΄΄ που ακούγονται μέχρι πριν λίγο.

Ξαναδιάβασα το συμφωνητικό εκχώρησης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς την πλευρά Αλαφούζου και μου ξαναγεννήθηκαν εύλογα ερωτήματα. Εάν και κατά πόσον η αλλαγή ηγεσίας είναι ουσιαστική ή μουσαντένια, εάν η οικογένεια έχει


επί της ουσίας- όντως αποσυρθεί- και τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

σ.σ. τα όσα ΄΄έσουραν΄΄ οι πράσινοι οπαδοί, που είχαν ακολουθήσει την ομάδα στη Λειβαδειά, στους παίκτες και τον προπονητή είναι ενδεικτικά όσων έπονται. Θέμα χρόνου να πιάσουν στο στόμα τους και την Παναθηναϊκή Συμμαχία & ΣΙΑ.

  Αντιθέτως στο αντίπαλο στρατόπεδο μια χαρά τον βλέπω τον Β. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το σοκ της Σάλκε, ο Βαγγέλας στήνει δικό του Media Group, τα Παραπολιτικά κάτι πούλησαν και σύντομα θα βγει και στα ΄΄ερτζιάνα΄΄ .
 
Και να σκεφτεί κανείς, πως όλο αυτό το αστειάκι με τα social media και τα...νάζια με το twitter τα ξεκίνησε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου. Που επιμένει ακάθεκτη. Πως μου το είχε πει σε άσχετο χρόνο ο αιρετικός διορατικός φίλος μας... ότι το θέμα του χειμώνα θα είναι ο twitterικός ΄΄πόλεμος΄΄Αλαφούζου- Μαρινάκη. Διαψεύστηκε όμως καθώς τα όργανα ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: