Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΑ .. .ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...

Tου “Αλιέως”

Την εκχώρηση του 29% (από το 34%) του ΟΠΑΠ αποφάσισε η κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο με την διαδικασία να ξεκινά τις επόμενες ημέρες. Καλό αυτό θα πείτε από τη στιγμή που το Μαξίμου επιδιώκει (και ορθά ) να δείξει έργο προς τους ξένους και τους δανειστές.
Ομως από τον διορισμό συγκεκριμένων μελών του νέου ΔΣ του ΟΠΑΠ καταλαβαίνει κάποιος πως εννοούνται (και πως θα επιχειρηθεί να γίνουν) οι δουλειές...αλά Ελληνικά.

Μέλος του ΔΣ ο Κωνσταντίνος Φουλίδης (γεννηθείς το 1964) ο οποίος από το 1995 εργάζεται στην AlphaBank και είναι εργαζόμενος του ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή άνθρωπος του Ταμείου, που έχει αναλάβει την εκχώρηση του ΟΠΑΠ διορίζεται στο δσ του Οργανισμού, πρακτικά ο ελέγχων ορίζεται παράλληλα και ελεγχόμενος και τούμπαλιν. Το, ότι κουμάντο στο ΤΑΙΠΕΔ κάνει ο Γιάννης Εμίρης επίσης εκ της AlphaBank προερχόμενος προφανώς είναι διαβολική σύμπτωση ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι;

 Στο νέο δσ του ΟΠΑΠ διορίστηκε επίσης ο Πάνος Κολιοπάνος (πολιτευτής της ΔΗΜ.ΑΡ άλλοτε ΠΑΣΟΚ κ.λ.π) δημοσιογράφος γνωστός από τη πολύχρονη θητεία του σε ΜΜΕ του Σωκράτη Κόκκαλη- κυρίως όμως στον πάλαι ποτέ ισχυρό Flash- θεωρούμενος από τους σταθερότερους ανθρώπους του κ. Σωκράτη. Ανθρωπος του Κόκκαλη, μπιστικός του που λένε,στο δσ του ΟΠΑΠ ο Πάνος προφανώς μόνο τυχαία δεν ανέλαβε θέση σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο. Η μήπως κάνουμε και εδώ λάθος;

  Ομως απ΄ οτι μαθαίνουμε ΑΝΩΘΕΝ κλείδωσε και το θέμα της ΔΕΗ, δηλαδή της εύσχημης αποχώρησης του Δημοσίου έναντι τιμήματος 31,9 εκατ. ευρώ. Και εδώ φαίνεται, πως υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που η ΔΕΗ είναι ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ στο ΧΑΑ ή μήπως έχουμε και σε αυτό λάθος; Και το λέμε αυτό γιατί λ.χ. το θέμα του αντίτιμου (γελάει ο κόσμος με τα...ψίχουλα που ορίστηκαν) ΔΕΝ έχει εγκριθεί από την Γενική


Συνέλευση των μετόχων ως όφειλε. Ενδιαφέρον θα είχε η θέση των χρηματιστηριακών αρχών και επ΄αυτού του ζητήματος.

    Γιάννη μετά και την Σαββατιάτικη ήττα στην Κομοτηνή ο Παναθηναικός έμεινε στους δύο-2- βαθμούς ολόκληρους επτά-7- πίσω από τον αιώνιο μόλις από τον τρίτο αγώνα.

Για να σε δούμε τώρα, που αρχίζουν τα δύσκολα γιατί τη στιγμή, που η Παναθηναική Συμμαχία διαμαρτύρεται κατά πάντων ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη κερδίζει μέσα-έξω.

Ο lobbystas σε έχει προειδοποιήσει έγκαιρα και πλειστάκις. Μάλιστα τελευταία σε παρέπεμπε στις έξυπνες κινήσεις-ματ του κυρ Σταύρου συνιστώντας σου να αλλάξεις ΄΄γήπεδο΄΄. Δεν είναι τυχαίο, πως τις τελευταίες δέκα μέρες ο κυρ Σταύρος έχει ΄΄χτυπήσει΄΄τρεις φορές και μάλιστα...καραμπινάτα.

 Τη μια με την παρέμβαση για την ενέργεια, την άλλη για την Morgan Stanley αλλά και μέσω άρθρου του Αντώνη Καρακούση (μέσω του Βήματος). Μάλιστα η παρέμβαση του έγκυρου δημοσιογράφου ο οποίος ΄΄έκλεινε το μάτι΄΄ στο ενδεχόμενο της δραχμής συζητήθηκε με νόημα από διορατικούς κύκλους. Γιατί ο Αντ.  Καρακούσης είναι το ΄΄δεξί χέρι΄΄ του κυρ Σταύρου (και των συμφερόντων, που εκπροσωπεί) και γιατί είχε προηγηθεί ανάλογου χαρακτήρα θέση του Ν. Χατζηνικολάου (στη Real News) ο οποίος επίσης εκφράζει θέσεις και συμφέροντα.         

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό έχει αναλάβει η alpha bank εκπρόσωπος τύπου τελευταία....χμ