Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...

Tου “Αλιέως”
Σιγή ασυρμάτου για το ΤΤ. Εμπλεκόμενοι, υπεύθυνοι και ΄΄υπεύθυνοι΄΄ φαίνεται, πως ασχολούνται με σοβαρότερα ζητήματα, ενώ σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ΧΑ θεωρούν, πως έχουν κάνει το χρέος τους έναντι των χιλιάδων ΄ έγκλωβισμένων΄΄ μικρομετόχων, επενδυτών.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει αρκεστεί στην αλληλογραφία με την διοίκηση του ΤΤ (από τις 30/8) σχετικά με δημοσιεύματα των ΜΜΕ για τον χρόνο υποβολής των οικονομικών καταστάσεων. Πέραν αυτού ουδέν, φαίνεται πως στην Κολοκοτρώνη ούτε είδαν ούτε άκουσαν
για τα όσα διαδραματίστηκαν στις συνεδριάσεις της 29 και 30 Αυγούστου. Θυμίζουμε, πως στη συνεδρίαση της 30 ης (την επομένη των δηλώσεων του Γ. Στουρνάρα περί μη βιωσιμότητας του ΤΤ) οι αρμόδιοι προχώρησαν στην εκπρόθεσμη αναστολή διαπραγμάτευσης και όταν είχαν ΄΄ξεπουληθεί΄΄ έως και - 29,71% χαμηλότερα περί τα 1,240 εκατομμύρια χαρτιά (αξίας 210 χιλιάδων ευρώ). Θυμίζουμε επίσης, πως περίεργα παιχνίδια με τη μετοχή είχαν παρατηρηθεί και άλλες δύο φορές από τα μέσα Ιουνίου (μέχρι τα τέλη Αυγούστου). Το εύλογο ερώτημα είναι εάν και με ποιό τρόπο έχουν ελεγχθεί ΟΛΕΣ οι επίμαχες συναλλαγές και εάν ναι τι στοιχεία έχουν προκύψει.  
Περίεργη ωστόσο και η σιωπή του πολυπράγμονος


Σωκράτη (Λαζαρίδη) ο οποίος δεν δείχνει να ΄΄ιδρώνει΄΄ από το νέο ΄΄έγκλημα΄΄ σε βάρος μικρομετόχων & μικροεπενδυτών παρά το πάθημα της Αγροτικής. Αλήθεια έχουν αναλογιστεί σε Κεφαλαιαγορά και ΧΑ τι θα μπορούσε να συμβεί εάν κάποιος μικροεπενδυτής εστρέφετο νομικά  νομικά κατά ενεργειών & παντός υπευθύνου για οικονομική βλάβη, ζημία. Γιατί απ΄ότι μας πληροφορεί έγκυρη πηγή, κάποιοι κινούνται ΚΑΙ προς αυτή την κατεύθυνση.

σ.σ. σε ποιά χρηματιστηριακή η διαδικασία περιορισμού των ελλαδικών της δραστηριοτήτων (με παράλληλη μεταφορά μέρους αυτών στην Κύπρο) και με δραματική μείωση του προσωπικού της βρίσκεται στα τελευταία στάδια; Πρόκειται για μη τραπεζικό μαγαζί, που τους τελευταίους 2-3 μήνες επέτυχε να ΄΄πλασαριστεί΄΄ στην πρώτη 10άδα προκαλώντας- απ΄ ότι μάθαμε- εκνευρισμό σε τραπεζικούς κύκλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: