Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ …

Tου “Αλιέως”
Χάνεις την ψυχραιμία σου πρόεδρε ή ιδέα μας είναι;  Είδαμε μετά τον ατυχή αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα έναν εν εξάλλω Γιάννη Αλαφούζο να βάλλει κατά πάντων σε σημείο που... θυμήθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη. Τι είπε και τις δεν είπε ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, πως ΄΄δεχόμαστε μία ανήθιικη επίθεση από την παράγκα, τη χειρότερη από την εποχή Κόκκαλη και μετά΄΄για να συνεχίσει με σχεδόν παραληρηματικό ύφος, ότι ΄΄ θα τους τελειώσουμε, θα τους πολεμήσουμε. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί΄΄ .
 Εκτός εαυτού ο fan του twitter και των social media υιός Αλαφούζος αλλά μάλλον για αδιάβαστος και απροπόνητος μας φάνηκε.
Όταν δέχεσαι μία επίθεση- που μάλιστα κρατάει χρόνια- προετοιμάζεσαι ανάλογα και μετά κηρύσσεις τον πόλεμο.
Όταν έχεις χίλια δίκια με το μέρος σου ( για την υπόθεση της παράγκας) δεν συμπεριφέρεσαι σαν χούλιγκαν, δεν ενεργείς με τρόπο που δίνει την ευχέρεια στον αντίπαλο να σου κάνει αγωγή (και κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας) να σε στριμώξει στην γωνιά σου.
 Όταν απειλείς πως θα τους τσακίσουμε (μαζί σου, εμείς δεν κολλώσαμε στη Ριζούπολη εκείνο το περιβόητο βράδυ, Γιάννη) προυποθέτει, πως έχεις ήδη έτοιμη μία ομάδα ετοιμοπόλεμων έστω ΄΄ανταρτών΄΄. Οι δικοί σου ποιοί είναι μήπως όλοι αυτοί οι κουστουμάτοι, που έχεις στα δ.σ των εταιρειών σου ή αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ σου. Με την...Κοσιώνη, με τον Μπάμπη ή με τον Alexis θα πάμε σε πόλεμο. Γιατί τους οργανωμένους δεν τους έχεις, το σύστημα δεν το κατέχεις (ακόμη), οι πολιτικές δυνάμεις είναι μοιρασμένες και σε επιχειρηματικό επίπεδο  το ξέρεις καλύτερα είναι αρκετοί, που στην έχουν στημένοι.
 Οταν βγαίνεις και παραδέχεσαι πως ΔΕΝ είσαι έτοιμος για το Champions League δύσκολα μπορείς να πείσεις τον ΄΄οπαδικό στρατό΄΄ πως είσαι έτοιμος για τον μεγάλο πόλεμο. Πόσω μάλλον, που ο αντίπαλος έχει

 
 το πλεονέκτημα της συμμετοχής στο Champion League και ΄΄ζεστά΄΄ τουλάχιστον 16 εκατομμυριάκια, τη στιγμή που η Παναθηναική Συμμαχία σου με το ζόρι μάζεψε τα απαραίτητα για ΔΕΗ και ΙΚΑ.
  Ομως μέσα στην Δον-Κιχωτική έξαρση σου αναφέρεσαι σε έναν παίκτη, που καλό θα ήταν να τον άφηνες στην εφεδρεία του. Τι θέλεις και μπερδεύεις τον Κόκκαλη και αντισυσπειρώνεις δυνάμεις. Εναν Κόκκαλη που θα τον ξαναβρεί μπροστά του το σύστημα σου όταν θα μοιραστεί η πίτα με τον ΄΄στοιχηματισμό΄΄ και το μοίρασμα του ΄΄τζόγου΄΄
   Ο lobbystas σας είχε προετοιμάσει δεν έχετε παράπονο. Οταν στις 20 του μήνα λέγαμε, πως θα περάσουμε έμορφο χειμώνα με την εγγύηση Μαρινάκη- Αλαφούζου αλλά και για το ευρύτερο σύστημα, που στήνεται, από τις 4 Μαίου- ΠΑΟ- Μνημόνιο και Πόλος Αλαφούζου.
σημ.με το συμπάθειο αλλά  η εικόνα  σου στο videάκι ρίχνει και άλλο νερό στο...μύλο του ΄΄εχθρού΄΄ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: