Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ - ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Tου “Αλιέως”
Πως αλλιώς να σας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβετε εκεί στου Μαξίμου. Πως με συνεχείς αφαιμάξεις των φορολογούμενων, μισθωτών-συνταξιούχων, μικροεπιχειρηματιών της κοινώς λεγόμενης ΄΄πλέμπας΄΄ ΔΕΝ βγαίνει κανένα Μνημόνιο παρά μόνο εάν διευρύνετε την φορολογική βάση, αγγίξετε τους πραγματικά έχοντες και κατέχοντες.
Τι σας είπε κ. Σαμαρά η Αγκ. Μέρκελ, πως ματώνει η καρδιά της με τους χαμηλόμισθους, όταν οι εύποροι περνούν ζωή και κότα;
Τι σας είπε κ. Σαμαρά την προηγούμενη εβδομάδα ο Ζ.Κ. Γιουνκέρ, ότι οι χαμηλόμισθοι έχουν προσφέρει αρκετά και πρέπει πλέον να συνεισφέρουν και οι έχοντες.
 Τι σας είχε πει τις προάλλες ο Β. Σόιμπλε να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτούς, που βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και όσους φοροδιαφεύγουν.
 Σας το λένε όλο και συχνότερα, όλο και περισσότεροι ξένοι, δανειστές γιατί έχουν πάρει γραμμή τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο. Με τα αίσχη και τις πομπές σας. Εδώ ένας Γερμανός πούλησε περί τα 1.000 νοικιασμένα καταστήματα και τσέπωσε ένα δισ. ευρώ. Πόσο φόρο πλήρωσε ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ. Πόση σύνταξη παίρνει ένας παπούλης του ΟΓΑ ή μία ταλαίπωρη του ΤΕΒΕ, ε ! πληρώνει μέχρι και έκτακτη εισφορά.
Που είναι η φορολόγηση των μπόνους των μεγαλοτραπεζόπαραγόντων, ποιός ελέγχει τα δισ. ευρώ που βγάζει εκτός ο κάθε Πανταλάκης, πρός τις δεκάδες υπεράκτιες των μεγαλόσχημων;

Και σεις μας λέτε πως θα σώσετε τον τόπο με τα 6 ευρώ που θα πάρετε από τη σύνταξη 600 ευρώ των 60.000 γερόντων. Αιδώς αργείοι.
Αλήθεια αυτές τις δηλώσεις της Μέρκελ, του Γιουνκέρ, του Σόιμπλε και του κάθε δανειστή που σας ομνύει τα αυτονόητα γιατί ΔΕΝ τισ προβάλλουν τα συστημικά κανάλια, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι ΄΄ανεξάρτητες γραφίδες΄΄ και οι εκλεκτοί της δημοισογραφίας.
 Προσέξτε κ. Σαμαρά και η Αγκ Μέρκελ σας λέει το προφανές και χωρίς να ξέρει, απ΄ όσο φανταζόμεθα, τις προειδοποιήσεις της BofA για τον κίνδυνο κοινωνικής αναταραχής το φθινόπωρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: