Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ...

Του “Αλιέως”
Αποδίδοντας σε προσωπικές επενδυτικές κινήσεις του (πρώην ) διοικητή της ΑΤΕ Bank, Θοδωρα Πανταλάκη τα όσα δημοσιοποιήθηκαν (;) για την μετακίνηση κεφαλαίων στο εξωτερικό το Σύστημα (ένα μέρος του) επιχειρεί να καλύψει τις ΄΄πομπές΄΄ του. Και παρά το, ότι σε κάποια Μέσα αναφέρεται, πως ο θόρυβος (!) που έχει προκληθεί αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ συναλλαγές του Θόδωρα  σημείωση, που δεν τελεσφόρησαν (και το μεγαλύτερο μέρος επαναπατρίσθηκε ) και πρόκειται δε για προσωπικά χρήματα, τα οποία αποκτήθηκαν νομίμως και δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις του ιδίου το ΗΘΙΚΟΝ μέρος του θέματος μένει ανοικτό.

 Λέμε το ηθικόν γιατί το ουσιαστικόν θέλει πολύ- πολύ καλό ρεπορτάζ και ψάξιμο για να επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί. Είναι εμφανές, κατά την εκτίμηση παραγόντων της αγοράς, πως ο…υπόγειος πόλεμος συμφερόντων (επιχειρηματικών και όχι μόνο) μαίνεται. Τα όσα συνέβησαν τελευταία με τον ΟΠΑΠ είναι ενδεικτικά των όσων διαδραματίζονται στο παρασκήνιο.

Το εγχώριο σύστημα (στο βαθμό που έχει συνειδητοποιήσει ή όχι είναι άσχετο) τις πραγματικές δυνάμεις του για την επόμενη ημέρα δίνει μία άνευ προηγουμένου μάχη για να είναι ΠΑΡΩΝ στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας. Ποιοι θα τα καταφέρουν, πως θα το επιτύχουν και με τι κόστος, ποιοι θα βγουν εκτός παιδιάς θα τα δούμε ΟΛΑ στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Εάν όμως νομίζετε, πως το σύστημα (παλιότερο &νεότερο) ησυχάζει πλανάσθαι. Εάν νομίζετε, πως ξοδεύεται σε διακοπές επίσης.

Πολύωρη συνάντηση, λέγεται πως είχαν (στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας) ο Σταύρος Ψυχάρης- Γιώργος Μπόμπολας με τον Νότη Μηταράκη. Το τι


συζήτησαν δεν το μάθαμε (ήταν σε πολύ- πολύ κλειστό κύκλο) αλλά ο καθένας υποθέτει τα αυτονόητα. Και μια που αναφερόμαστε στον κυρ Σταύρο να σηνειώσουμε, πως μετά το…καθάρισμα (σαν… αυγό ) του Βίκτωρα Ρέστη από τον ΔΟΛ προνόησε να στείλει τον Αντ. Καρακούση (διευθυντή της εφημερίδας ) σε συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε αυτή τη χώρα ή των…φρονίμων κ.λ.π).
  
Πρόσφατα η Εκτελεστική Επιτροπή της χωματερής της Φυλής με άλλοθι την αποφυγή συμφόρησης σκουπιδιών αποφάσισε εσπευσμένα να αναθέσει (απ΄ευθείας ) την σύμβαση του σχετικού έργου.
 στην ΗΛΕΚΤΩΡ. 

Ουδεμία έκπληξη προξένησε ο διορισμός του Τάκη Αθανασόπουλου στην θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ αν και ο ρόλος κλειδί έχει ανατεθεί εξ΄ολοκλήρου στον Γ. Εμίρη.

Εξέλιξη, που πιστεύουμε πως θα οδηγήσει τον πετυχημένο κ. Αθανασόπουλο να υποβάλλει την παραίτηση του από το Δ.Σ της Καθημερινής (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ).  Και μια που ο λόγος στον όμιλο Καθημερινής ας πούμε και μια κουβέντα για τον Γ. Αλαφούζο.  Επιτρέπεται κυρ Γιάννη να ακολουθείτε τακτική ήξεις-αφήξεις στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη; Είστε ή όχι ως επικεφαλής της Παναθηναικής ο κύριος αρμόδιος για να λαβαίνετε διοικητικές αποφάσεις για την σημαία του Παναθηναικού ή όχι; Αρχηγηλίκι μέσω twitter με αμφίσημες δηλώσεις δεν γίνεται συμπαράθατε μας. ΄΄ Πριν το ματς με την Μάδεργουέλ θα γίνει η τελική συνάντηση΄΄ τη μία,  ΄΄μετά το ματς με τους Σκωστσέζους θα τα ξαναπούμε με τον ποδοσφαιριστή΄΄ την άλλη.

Προσέξτε κυρ Γιάννη γιατί και από τέτοιες φαινομενικά άσχετες (καθότι ποδοσφαιρικές) πολιτικές φαίνεται η κοψιά, ο χαρακτήρας του άνδρα. Και εσείς έχετε υψηλές βλέψεις σε πολλά επίπεδα απ΄ότι καταλαβαίνουμε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: