Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ;

Tου “Αλιέως”
QUIZάκιιον. Από άλλο Γάλλο μεγάλο περιμένει  η αγορά ειδήσεις αυτές τις ημέρες από άλλον μικρότερο ( Γάλλο ) του κλάδου φαίνεται, πως θα βγει νέο. Αυτό μας μετέφερε το πρωί καλά ενημερωμένη πηγή προσθέτοντας πως ενδιαφερόμενος, συνομιλητής είναι ο έλληνας παίκτης, ο οποίος έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι (του κλάδου) τελευταία.
 Λέτε να έχουμε ανατροπές και από αλλού να το περιμένουμε και από αλλού να μας προκύψει. Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον γιατί τότε ενδεχομένως να πρέπει να επανεκτιμήσουμε απόψεις μας για τις διαμορφούμενες ισορροπίες στον κλάδο, την θέση μεγαλομετόχων στα της ΄΄επόμενης ημέρας΄΄. General, που λένε.
Αντιθέτως πληροφορίες από ένα άλλο μέτωπο, που είχε ανοίξει τελευταία, θέλουν τη συμφωνία δύο ηχηρών επιχειρηματικών ονομάτων να μην προχωράει. Αυτό υποστηρίζει άλλη πηγή, που σημειώνει πως οι επαφγές Ανδρέα Βγενόπουλου- Θεόδωρου Βασιλάκη για πιθανή συμφωνία Olympic Air με Aegean δεν ΄΄τροχιοδρομείται΄΄. Είναι κοινό

 
 μυστικό στην επιχειρηματική πιάτσα, πως οι δύο πλευρές είχαν ξανακαθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων (με αφορμή μία ευνοική νομική εξέλιξη) εξετάζοντας το ενδεχόμενο στρατηγικής συνεργασίας, ενοποίησης των αερ-δυνάμεων τους. Ομως απ΄ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο, που θα ήταν επ΄ωφελεία αμεφοτέρων των ομίλων, μάλλον δεν προχωράει.

1 σχόλιο:

dim ns είπε...

σωστός ο παίκτης! πρώτος έβγαλες την είδηση για ΠΕΙΡ-ΓΕΝ