Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ...

Tου “Αλιέως”
QUIZάκιον. Κατά 235 εκατ. ευρώ- όση η χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης- θα ελαφρύνει η συνολική αποτίμηση του ΧΑ εάν δεν επέλθουν θεαματικές ανατροπές στον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης.  Σας είχαμε προιδεάσει με παλιότερο σχόλιο μας για την πολύ μεγάλη πιθανότητα εξόδου από το ΧΑ μίας μεγάλης παραδοσιακής, βιομηχανικής μονάδας με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Το να αποχωρεί ένας όμιλος του μεγέθους της εισηγμένης (235 εκατ. ευρώ αποτίμηση είναι αυτά) δεν είναι δα αμελητέα εξέλιξη, δείχνει δε εκτός των άλλων την ανυπαρξία επενδυτικής-επιχειρηματικής πολιτικής και οράματος της ίδιας της διοίκησης του Χρηματιστηρίου.
  Εκτός σοβαρού απροόπτου λοιπόν μέχρι τέλος Αυγούστου- άντε πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου η εταιρεία θα βρίσκεται εκτός ταμπλώ.
  Σημειωτέον, πως οι βασικοί μέτοχοι ελέγχουν το περίπου 80% του μετοχικού κεφαλαίου με το 37,5% να ελέγχεται από την μητέρα του επιχειρηματία.

  Και όπως μας ενημερώνει άλλη πηγή ανάλογες σκέψεις-αποχώρησης-  υπάρχουν και μεταξύ των


 
 μελών της διοίκησης με αποτίμηση κοντά στα 390 εκατ. ευρώ.
σ.σ. άντε Σωκράτη έτσι όπως το έχετε καταντήσει το μαγαζάκι όχι εταιρείες δεν θα εισάγονται, όχι κεφάλαια δεν θα αντλούνται αλλά σιγά- σιγά οι πιο ξύπνιοι θα την κάνουν με ελαφρά βηματάκια. Α! πάντως ο μισθός ΄΄τρέχει΄΄ μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, όλα και όλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: