Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...

Tου “Αλιέως”

... Σε άλλο κόσμο φαίνεται, πως βρίσκεται ο πρωθυπουργός ή το στενό περιβάλλον του διαβιεί ΄΄λάθρα΄΄ χωρίς ο Αντ. Σαμαράς να γνωρίζει τι γίνεται στα του οίκου του Εν μέσω γενικότερης ΄΄τρικυμίας΄΄ μετά και το τελευταίο κρούσμα του Γ. Τραγάκη- και με τον Γ. Στουρνάρα (*)να υπογράφει ουσιαστικά το ΄΄θάψιμο΄΄ του σκανδάλου της Siemens - ο Αντ. Σαμαράς δίνει εντολή στην Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης για απαγόρευση προσλήψεων από τους κρατικούς λειτουργούς συζύγων και συγγενών κ.λ.π . Ορθή, προφανώς η πρωθυπουργική παρέμβαση, αν και με καθυστέρηση δύο γεμάτων μηνών γεννά όμως εύλογα ερωτήματα από τη στιγμή που ο στενότατος συνεργάτης του έχει προλάβει να διορίσει τη σύζυγο του σε καίρια θέση στο υπουργείο ΠΕΚΑ. Ο lobbystas άνοιξε ως όφειλε το θέμα προχθές επανρέχεται όμως καθώς ο Γιώργος Μουρούτης είναι το επίμαχο πρόσωπο. Μήπως εκθέτει τον πρωθυπουργό το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ με τις ενέργειες του ή μήπως ο Αντ. Σαμαράς επιδίδεται σε ανέξοδα επικοινωνιακά παιχνίδια μετά και το τελευταίο κρούσμα Τραγάκη.
 Σημειωτέον, πως ο Γ. Μουρούτης συνοδεύει τον Αντ. Σαμαρά στα ταξίδια του στην Ευρώπη και όχι ο

 
 κυβερνητικός εκπρόσωπος ως είθισται. Συμβαίνουν όμως και άλλα...έμορφα στη Ν.Δ. Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ο νέος εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος για την ΕΡΤ. Ανθρωπος του ΄΄δεξιού συστήματος΄΄ , ρέκτης των lifestyle εκδηλώσεων, ιδιοκτήτης της Παρασκευής και 13 (που έκλεισε πρόσφατα) ο Αιμίλιος χαίρει της εκτίμησης της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Πάντως καλά ενημερωμένη πηγή υποστηρίζει, πως ο Σίμος Κεδίκογλου ενημερώθηκε για τον διορισμό Αιμίλιου στην ΕΡΤ από τρίτους μένοντας δικαιολογημένα εμβρόντητος.
(*) Γιάννη Στουρνάρα δικοί σου άνθρωποι λένε, πως  είχες ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή και ευθύνη στο περιβόητο σκάνδαλο Siemens και προσωπικά πιστεύω, ότι έχουν δίκιο. Ομως με την υπογραφή σου χρεώνεσαι δυσανάλογα τη...ρετσινιά, που αφορά πολλά άλλα λαμόγια της πολιτικής σκηνής, επιχειρηματίες ακόμη και δημοσιογράφους. Η ιστορία γράφει, πως με την υπογραφή σου ΄΄θάβεται΄΄ το σκάνδαλο μέσω του οποίου το Βερολίνο έβαλε στο χέρι το μισό εγχώριο κατεστημένο, τους κάθε λογής Χριστοφοράκους, τους διάφορους πρόθυμους της εξουσίας
Γιάννη την παροιμία την γνωρίζεις, την υπογραφή μας πρέπει να προσέχουμε που τη βάζουμε. Κρίμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: