Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ...

Του “Αλιέως” 

Με τον Σαμαρά χαμένοι και με τον Τσίπρα πάρα πολύ χαμένοι. Σε δυσχερή θέση λέγεται, πως βρίσκονται μεγαλοτραπεζικοί παράγοντες, καθώς όποιος πολιτικός αρχηγός (από τους Αντώνη Σαμαρά ή Αλέξη Τσίπρα) και εάν εκλεγεί την Κυριακή το βράδυ θεωρούνται χαμένοι από χέρι.

Μεγαλόσχημοι του κλάδου, που τα προηγούμενα 2,5 χρόνια ταυτίστηκαν απόλυτα με το σύστημα ΓΑΠ, παρείχαν ενθέρμως τις υπηρεσίες τους και συνέβαλαν στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάντια λέγεται, πως έχουν προγραφεί και από τους δύο μονομάχους. Εκτός παιχνιδιού ο Ε. Βενιζέλος, ακόμη παραπέρα ο Γ. Παπακωνσταντίνου και εκτός Ελλάδος ο Γ. Παπανδρέου θεωρούνται ΄΄καμένα χαρτιά΄΄. Τουλάχιστον για τις θέσεις (και τα παχυλά προνόμια ) που κατέχουν, τον ρόλο που επί ημερών παντοκρατορίας του Γ. Παπανδρέου ήταν απόλυτοι ρυθμιστές και επηρέαζαν ανάλογα. Μεγαλοτραπεζίτες, που μπαινόβγαιναν στο Μαξίμου και είχαν φτάσει σε σημείο να ασκούν και πολιτική θα υποχρεωθούν να αναζητήσουν άλλους ρόλους. Αλλά πάντως όχι αυτούς στους οποίους είχαν καλομάθει τα τελευταία χρόνια. Στην αγορά κυκλοφορούν ήδη 2-3 ονόματα, που


θεωρούνται επικρατέστερα κατ΄αρχήν για τον όμιλο της Εθνικής με το ένα εξ΄αυτών να χαίρει της εκτίμησης και του αρχηγού της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε απολύτως κανένα λόγο να ΄΄κάψουμε΄΄ ούτε αυτά τα 2-3 ονόματα αλλά ούτε και 1-2 παράγοντες που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται περισσότερο εκτός Ελλάδος και απ΄ ότι λέγεται είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Σαμαρά. Η πολύ καλά ενημερωμένη πηγή μας θεωρεί δεδομένες τις θεαματικές αλλαγές, την … αποχώρηση μέχρι πρότινος προβεβλημένων παραγόντων και την είσοδο στο παρασκήνιο και νέων ανθρώπων.

σ.σ. η ίδια πηγή μας έλεγε, πως και οι δύο αρχηγοί έχουν ( εκτός των άλλων) και καταλόγους δημοσιογράφων και λοιπών pay rollιστών σε τράπεζες, οργανισμούς, Ταμεία κ.λ.π που θα εξετασθούν ενδελεχώς ασχέτως του εκλογικού αποτελέσματος.

Ας περιμένουμε λίγο και θα γελάσει ο κάθε…πικραμένος.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: