Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

MEGA MOUUUUU ...

Του “ΑΛΙΕΩΣ”.
Από λάθος ποντάρισμα σε λάθος ποντάρισμα πηγαίνουν το MEGA και οι μεγαλομέτοχοι του. Μετά το...πουλέν τους Ευ. Βενιζέλο- που βγήκε τρίτος και καταιδρωμένος- την αντιπαράθεση με τον Αλ. Τσίπρα- ο οποίος εν τέλει έκανε την έκπληξη- προβληματισμένοι φέρεται να είναι στο MEGAλο κανάλι και με τα οικονομικά τους. 
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έμεινε στη μέση κάτι που πρακτικά αποστερεί την αγορά (και τα ΜΜΕ) από ζεστό ρευστό. Η συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) όπου φαίνεται να είχαν ποντάρει δεν τους βγήκε, αντιθέτως θα λέγαμε. Καθυστερώντας έτσι την εκταμίευση του δανείου κάτι που φαίνεται να θεωρούσαν βέβαιο τουλάχιστον οι δύο από τους βασικούς μετόχους της εισηγμένης.


Η νέα δραματική υποχώρηση της διαφημιστικής δαπάνης ( 29,9% κατά μ.ο στα ΜΜΕ) το ΄΄στέγνωμα΄΄ της κρατικής συνεισφοράς, η απουσία χορηγειών επιτείνουν τον πονοκέφαλο σε μία περίοδο που η αγορά έχει ΄΄στεγνώσει΄΄ στην κυριολεξία από χρήμα.

Αδυναμία, που αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη περίπτωση του Champion s League σηματοδοτώντας ουσιαστικά την συρρίκνωση του αθλητικού τμήματος. Ηδη έχουν αποχωρήσει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιώργος Θαναηλάκης ενώ έπεται συνέχεια.
 
Τα πράγματα απ΄ ότι μαθαίνουμε δεν είναι καλύτερα στα υπόλοιπα ιδιωτικά ΜΜΕ μηδενός του ΣΚΑΙ εξαιρούμενου. Η εμμονική μνημονιακή γραμμή του συγκροτήματος ΄΄αντάμειψε΄΄ την Τηλεόραση του με τη μόλις 5 η θέση (με 10,7% ) την Κυριακή των εκλογών πολύ πίσω και από την ΝΕΤ ()15%) την οποία το κανάλι του Ν. Φαλήρου λεοιδωρεί, ΄΄πολεμά΄΄ με κάθε τρόπο.

Τα...αλιεύσαμε από το ΠΑΡΟΝ και τα αναφέρουμε. Αντί να αρχίσει να πακετάρει τα πράγματα του, ετοιμάζει ταξειδάκι, με χρήματα της υπηρεσίας του! . Ποιός από τους πρόεδρους ανεξάρτητης αρχής έκλεισε προεκλογικά αεροπορικό εισιτήρια, ξενοδοχείο και θέση σε συνέδριο που θα γινόταν μετά τις εκλογές, με τον ίδιο και την κομπανία του να αποτελούν- σε λίγο-παρελθόν?   

Δεν υπάρχουν σχόλια: