Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ...

Του “Αλιέως” 
Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα, που είδε το φως της δημοσιότητας, η περίφημη επιστολή του...Νίκου, δημοσιογράφου ο οποίος είχε προσφερθεί να ΄΄βοηθήσει' '  επικοινωνιακά τον ΑκηΟμολογουμένως λεπτομερέστατη η επιστολή-πρόταση του εν λόγω δημοσιογράφου με αναλυτικά στοιχεία, μέσα της επιρροής του και άλλα χρήσιμα για μία τέτοια ΄΄βοήθεια΄΄ . Με το αζημίωτο βέβαια...
Μας κάνει ωστόσο εντύπωση και γεννά - είναι αλήθεια
- εύλογα ερωτήματα η σιωπή ασυρμάτου απο την πλευρά κατ΄αρχήν  του Συνδικαλιστικού φορέα των επαγγελματιών του κλάδου. Κοντολογίς ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την ΕΣΗΕΑ, που σε άλλες περιπτώσεις εμφανίζεται λαλίστατη και υπερεπαναστατικότατη.

Μάλλον δεν θα αντελήφθησαν την περίφημη επιστολή, που έκανε το γύρο της blogόσφαιρας και των portalίων ή δεν θα είχαν χρόνο να ασχοληθούν με την υπόθεση.

   Ομως ανάλογο θέμα έθιξε και ο Νίκος Χατζηνικολάου σε εκπομπή του στον Real Fm. Μεταφέρουμε επί λέξει την ατάκα του για να μην παρεξηγούμεθα  ΄ μερικά δημοσιογραφάκια που με καθύβριζαν από άλλη ραδιοφωνική συχνότητα, επειδή βγάζαμε τις αποκαλύψεις για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, εμφανίζονται στα ημερολόγια του να συνομιλούν και να τοιν συναντούν μέρα παρά μέρα. Ούτε ανήψια του να ήταν΄  .

Αυτά είπε από αέρος ο Ν.Χ και εμείς θυμηθήκαμε΄ παλιότερες αναφορές σε δημοσιογράφους με αφορμή το σκάνδαλο της Siemens και τα όσα είχε φέρει τότε η Αριστέα από τις σελίδες της Ελευθεροτυπίας.

Είναι πολλά τα λεφτά και ισχυρά τα συμφέροντα για να κρατά χρόνια αυτή η...ομερτά. Οπως και για τα μυστικά κονδύλια του Υπ. Εξ ή άλλων φορέων. Για να μην ξεχνάμε και τους αφανείς payrollίστες τραπεζών, οργανισμών του ευρύτερου δημοσίου, επιχειρήσεις, ΜΚΟ και πάει λέγοντας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: