Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΠΟ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...

Του “Αλιέως”
Το ΄΄επιχειρηματικό παιδί΄΄ του Γ. Παπανδρέου και του πρώην τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο αποτελεσματικής παρουσίας ανακοίνωσε χθες, πως ΄΄απέχει από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες θα είναι δεσμευτικές για το μέλλον μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης΄΄ . Το ενδιαφέρον είναι, πως η απόφαση ελήφθη παρά την προσπάθεια του


Προέδρου του Δ.Σ (διορισμένου επί θητείας του Γ. Παπανδρέου) να εξευρεθεί τρόπος συνέχισης της λήψης αποφάσεων για τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που είναι απλώς προπαρασκευαστικές πράξεις. Επίσης ενδιαφέρον είναι το, ότι οι παρατηρητές που ορίζονται από την Ε.Ε εξέφρασαν την ανησυχία τους για αυτή την απόφαση του Δ.Σ. Εξίσου ενδιαφέρουσα η πληροφορία για την στάση, που τήρησε- επί της ουσίας- ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος εδώ και καιρό ακολουθεί εξαιρετικά προσεκτική τακτική. Σαν να φυλάει τα νώτα του, υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν το παρασκήνιο.

   Ο Lobbystas είχε αναφερθεί και πρόσφατα στα έργα και τις ημέρες του ΤΑΙΠΕΔ  και εκ του αποτελέσματος αισθάνεται δικαιωμένος.

Εύλογα και τα πάγια ερωτήματα για το τι ακριβώς εξυπηρετεί το Ταμείο(*), με το πολυμελές Δ.Σ, το δραστήριο Γραφείο Τύπου, τις δημόσιες σχέσεις, τις συνεργασίες... τύπου MRB και τους φαραωνικούς σχεδιασμούς αλά Ελληνικού (**).

(*) εκτός από το να παίρνει στην αρμοδιότητα, δικαιοδοσία του μερίδια & συμμετοχές του Δημοσίου που πλέον είναι εν δυνάμει απαιτητά από τους δανειστές,

(**) αλήθεια με τον μεγαλοεπιχειρηματία Τραμπ τι συνέβη και από την ΄΄κλεισμένη δουλειά΄΄και το ΄΄θερμό ενδιαφέρον΄΄ (τουλάχιστον όπως έγραφαν συγκεκκριμένοι έγκριτοι δημοσιογράφοι) καταλήξαμε στην εν μία νυκτί αποχώρηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: