Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΑΙΠΕΔ: ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ !

Του Νίκου Πάσχου
Τα εκατομμύρια πάνε και έρχονται, δημοσιεύουν ισολογισμό μόνο στα αγγλικά, τον οποίο  ετοιμάζουν και ελέγχουν οι ίδιοι! Εμφανίζουν ζημίες ροκανίζοντας τα 30 εκατομμύρια του μετοχικού κεφαλαίου και το μεγάλο τους έργο, είναι οι συνεντεύξεις που δίνουν τα στελέχη στα μέσα ενημέρωσης! Μάλιστα υπάρχει τέτοιο θράσος από το Μάρκετινγκ, που το διαφημίζει στον ισολογισμό της εταιρίας και μάλιστα επικαλείται ότι επιτέλεσε και έργο αφού μείωσε την αρνητική δημοσιότητα στο 14%!

Η παρέμβαση της δικαιοσύνης θα αποκαλύψει


την σκανδαλώδη διαχείριση στο ΤΑΙΠΕΔ, με μόνο κερδισμένο όχι τον ελληνικό κράτος αλλά τη τσέπη των κυρίων που γεμίζει κάθε μέρα με μισθούς που δεν δίνονται ούτε στην Αμερική. Θα αποκαλύψει την πλούσια «ζωή» των κυρίων (ταξίδια – γεύματα – δωράκια χάριν του Μάρκετινγκ και πολλά άλλα «καλούδια») με χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Θα αποκαλύψει ότι πουθενά στον κόσμο δεν μπορεί να καταρτίζεται ισολογισμός από το δ.σ. και να ελέγχεται από το ίδιο το δ.σ.! (ακόμη και αν προβάλετε κύριοι ότι το λέει ο νόμος) Θα αποκαλύψει ότι δεν μπορεί να δίνονται «έργα» με απευθείας ανάθεση. Θα αποκαλύψει αυτά και άλλα τόσα που είναι όχι μόνο σοβαρές ενδείξεις αλλά αποδείξεις!  

Υ.Γ.  Κύριε Χρήστο αληθεύει ότι εθεάθης  να χαζεύεις τη νέα Harley-Davidson; 

Κοροϊδεύουν τους πάντες.

Στην ελληνική έκδοση στην ιστοσελίδα τους δεν γίνεται καμία αναφορά στον ισολογισμό της εταιρίας. Αντίθετα στην αγγλική έκδοση παρουσιάζουν λίγες αράδες που της βαφτίζουν ως ισολογισμό.



Διαφάνεια στο μεγαλείο της. Γιάννης πίνει Γιάννης κερνά.

Ζημιές, λειτουργικά έξοδα, καταρτισμένα από τους ίδιους κυρίους και ελεγχόμενα πάλι από τους ίδιους κυρίους.


  







Δεν υπάρχουν σχόλια: