Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ...

Πρόσεχε κύριε Μποτόπουλε μην κουραστείς πολλή. Συνέχισε και εσύ το θεάρεστο έργο των προηγούμενων προέδρων. Η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών παραπληροφορεί επίσημα το επενδυτικό κοινό, αλλά προφανώς δεν το πήρες χαμπάρι, ακόμη, γιατί είσαι φρέσκος. 

Η Επίσημη παραπληροφόρηση.
Κοιτάζοντας τα στοιχεία ενεργητικού των αμοιβαίων κεφαλαίων που επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα διαπιστώνει κανείς μια μαγική εικόνα. Προχθές αγόρασα κάτι ξηρόκαρπα από τον Σκλαβενίτη τα οποία έχουν μεγαλύτερη αξία από το ενεργητικό τους.

Αναλυτικά.
Είναι δυνατόν το αμοιβαίο της πρώην Ασπίδας να παρουσιάσει απώλειες ενεργητικού μόνο -9,55%; Είναι δυνατόν το αμοιβαίο των Ασφαλιστικών Ταμείων να παρουσιάσει απώλειες μόνο κατά -17,50%; Είναι δυνατόν το αμοιβαίο της Αττικής να παρουσιάσει απώλειες μόνο -19,55%; Μόνο η Citi και η Eurobank παρουσιάζουν πραγματικά στοιχεία. Η Citi αναφέρει -85,62% ( υπερβολικό μήπως τελικά μπορέσει να βγάλει και ένα μικρό κέρδος στο τέλος) και η Eurobank -69,50%, ποσοστό ρεαλιστικό με πραγματικές τιμές αγοράς. ( Υπ΄ όψιν ότι στις 3/11/2011 απενεργοποίησε άλλο ομολογιακό Α/Κ ελληνικών ομολόγων ).

Επίσημος πίνακας Ομολογιακά Α/Κ Ελλάδας ( 3/1/2011 – 8/12/2011 )



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: