Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΓΚΕΣ» ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!

Όταν η κυβέρνηση της Ν.Δ είχε προχωρήσει στη διάθεση πακέτου του ΟΤΕ, σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα ο Παπανδρέου τα έχωναν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το μεγάλο έγκλημα ! Αφήστε που προεκλογικά το 2009 δήλωναν ότι αν γίνουν κυβέρνηση θα πάρουν πίσω μέρος του ΟΤΕ !  Τώρα που η διάθεση του υπόλοιπου πακέτου έγινε κοντά στο 1/3 της αντίστοιχης τιμής διάθεσης από τη Ν.Δ δεν υπάρχει έγκλημα ούτε τίθεται το ερώτημα της απιστίας όπως τότε !
Διαβάστε ένα μικρό δείγμα από το τι έλεγε ο Γιώργος εντός και εκτός βουλής εκείνη την εποχή.
«Ξεπούλημα» του Οργανισμού έναντι πινακίου φακής
Αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την πώληση του ΟΤΕ με το ερώτημα της απιστίας.
Η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει απαντήσει στο βασικό ερώτημα της κοινής γνώμης για ποιο λόγο πωλείται μια δημόσια, στρατηγικής σημασίας κερδοφόρα επιχείρηση
Με την πολιτική μας ωφελήθηκε ο ΟΤΕ, οι εργαζόμενοι, οι μικρομέτοχοι Έλληνες επιχειρηματίες, το Δημόσιο Ταμείο. Με έσοδα για το Δημόσιο την περίοδο 1996 - 2004 να ξεπερνούν τα εννέα δις ευρώ». Εμείς, σας παραδώσαμε έναν ΟΤΕ που ήταν υπό τον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου, και εσείς με τη σειρά σας, αντί να τον αναπτύξετε τον παραδίδετε στην Deutsche Telekom. 

«Εφόσον προχωρείτε σε αυτό το δρόμο, θα βρείτε την πρότασή μας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για απιστία ώστε να ριχτεί άπλετο φως. Να περιορίσουμε την εθνική ζημιά. Ως παράταξη ευθύνης κινούμαστε, διότι πληγώνετε την Ελλάδα κ. Καραμανλή, μικραίνετε την Ελλάδα»,
      
Επικίνδυνη την κυβέρνηση διότι «βλέπει τον Έλληνα υπήκοο ως ιθαγενή, που καλλιεργεί την υποτακτικότητα, την αίσθηση του μέσου Έλληνα ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και χρειαζόμαστε τον Κινέζο, το Ρώσο, τον Ευρωπαίο, το Γερμανό για να μπορούμε να πάμε μπροστά». 
Υ.Γ. Γιώργο Καρατζαφέρη εσύ θυμάσαι τι έλεγες τότε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: